Sumar cos

Nici un produs in cos.

×

Alegerea produsului

Adaugarea produselor in cos se face prin apasarea butonului “Adauga in cos”. In prealabil trebuie selectata marimea pentru produsele care au aceasta caracteristica (ex: camasi). Pentru fiecare tip de produs (slim / regular) exista un tabel de dimensiuni. Va sfatuim sa va masurati personal aceste dimensiuni inainte de a comanda, avand astfel certitudinea ca ati comandat marimea potrivita.

Din cosul de cumparaturi va puteti intoarce oricand la produse, apasand pe butonul "Acasa" sau puteti finaliza comanda apasand butonul "Trimite comanda". Puteti oricand modifica numarul de bucati ale produselor adaugate prin butoanele „+” si „-” sau puteti sterge produse din cosul de cumparaturi apasand butonul „Sterge”.

Comanda

Daca alegeti sa finalizati comanda si aveti deja cont pe site-ul gama.ro, accesati sectiunea "Ai mai cumparat de la noi - Apasa aici" si autentificati-va. Daca sunteti un client nou, puteti comanda rapid fara cont, accesand sectiunea „Comanda rapida. Fara cont” sau va puteti face un cont nou, accesand sectiunea „Fa-ti cont”.

 

Accesati sectiunea "Contul meu" prin click pe link-ul cu numele dvs. din partea dreapta sus a site-ului. Aici puteti administra datele Dvs. personale, puteti vizualiza istoricul si starea comenzilor efectuate, puteti adauga/modifica Persoane Juridice ale caror date pot fi folosite pentru facturare sau adauga/modifica adresele de livrare.

Dupa autentificare incepe procesul de comanda, format din 3 pasi simpli:

1. Selectarea cumparatorului Persoana Fizica / Persoana Juridica si completarea detaliilor de facturare

2. Selectarea adresei de livrare

3. Selectarea modalitatii de plata (Ramburs)

Ultimul pas dupa alegerea modalitatii de plata este „Confirmarea comenzii”.

Dupa urmarea pasilor de mai sus si confirmarea comenzii, veti primi un e-mail cu detaliile acesteia.

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei dvs., puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, pentru a modifica/actualiza profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele personale (nume, prenume, adresa, etc.).