Tinute de majorat pentru baieti – cum sa te pregatesti pentru cea mai importanta petrecere din viata ta?

Tinute de majorat pentru baieti – cum sa te pregatesti pentru cea mai importanta petrecere din viata ta?

Timp de citit: 6 minute

Atunci cand urmeaza sa iti sarbatoresti majoratul, exista o anumita presiune pentru a face totul corect. Locatia, muzica, invitatii si, bineinteles, alegerea tinutei, reprezinta elemente extrem de importante la care trebuie sa te gandesti.

Optiunile pe care le ai in ceea ce priveste alegerea tinutei creeaza, de obicei, mai mult stres decat este necesar. Multe elemente vestimentare se reunesc pentru a compune o tinuta demna de cea mai importanta petrecere. De la pantofi, pana la accesoriile pe care le alegi pentru camasa, este nevoie ca fiecare sa contribuie la obtinerea unui rezultat armonios din punct de vedere vizual. 

Daca nu esti sigur in legatura cu modalitate de combinare a acestor elemente, o tinuta semi-formala poate sa reprezinte exact ceea ce ai nevoie. Vei descoperi in continuare cum poti obtine o tinuta adecvata acestui eveniment. 

Cuprins:

1. Tinute semi-formale pentru majoratul baietilor 

2. Vestimentatia pentru majoratul baietilor – ce accesorii sunt potrivite?

3. Intrebari si raspunsuri frecvente despre tinutele de majorat pentru baieti

1. Tinute semi-formale pentru majoratul baietilor


Dupa cum probabil stii deja, semi-formalul poate fi un termen destul de general. In esenta, reprezinta o tinuta care nu este la fel de somptuoasa ca un smoching, dar este totusi eleganta. Interpretarile si opiniile oamenilor despre imbracamintea semi-formala pentru baietii de varsta pe care o ai variaza. Unii considera ca blazerele colorate, pantalonii eleganti si o camasa reprezinta un stil semi-formal. Altii considera ca un costum, asortat cu tenesi, este semi-formal.



Insa, atunci cand incepi sa te gandesti la elementele care compun vestimentatia pentru majorat, trebuie sa incepi prin a te gandi la tipul de croiala si, implicit, la marimea camasii care se potriveste corpului tau. Pentru ca partea de sus reprezinta elementul de la care incepi sa construiesti tinuta pentru majorat, iti poti permite o exprimare mai personala in ceea ce priveste elementele din partea superioara a corpului, precum camasa.









Poti sa te joci cu modelul de imprimeuri si sa alegi un sacou care sa se asorteze. Sau poate vrei o camasa slim fit pentru a completa tinuta cu o vesta.

Vezi produsul

Daca mergi pe un stil mai putin formal, poti sa alegi un tricou cu un desen sau un mesaj grafic si sa pui un sacou deasupra pentru a pastra ideea de rafinament.

In cazul in care nu poti alege un singur element vestimentar pentru partea de sus, poti alege mai multe, pentru a te schimba pe parcursul evenimentului. Spre exemplu, ii poti intampina pe invitati intr-o camasa de culoare rosie, pentru a face o impresie puternica tuturor, iar mai apoi sa te schimbi intr-o camasa de culoare alba. 

Vezi produsul

 

Vezi produsul

Urmatorul element sunt pantalonii. Daca pentru partea de sus ai ales o camasa slim, atunci aspectul trebuie finisat cu pantaloni conici, pentru a crea o silueta ascutita si moderna. Acesta este un aspect care functioneaza bine pentru persoanele cu o constructie subtire sau medie. Insa, pentru persoanele mai robuste, cel mai bine este sa porti pantaloni cu o talie medie, deoarece aceasta te ajuta sa creezi o pauza in fluiditatea corpului. Daca porti pantalonii prea jos, acestia nu te vor avantaja.


Pentru incaltaminte ai o multime de optiuni. Insa, nu uita ca intotdeaua trebuie sa balansezi culorile si sa te asiguri ca toate nuantele se potrivesc intre ele. 



2. Vestimentatia pentru majoratul baietilor – ce accesorii sunt potrivite?




Tendintele modei vin si pleaca, unele reaparand din cand in cand. Esarfele, palariile, papioanele si butonii au castigat multa popularitate in ultimii ani si iti pot oferi un look interesant pentru un astfel de eveniment. Pentru a face alegerile potrivite este necesar sa tii cont de culorile fiecarui element in parte si sa te asiguri ca nu vei incarca prea mult, din punct de vedere vizual, tinuta. De exemplu, daca poti un costum, poti alege fie un papion, fie o cravata. Poti gasi si cateva sfaturi care sa te ajute la asortarea cravatei cu camasa

In concluzie, o tinuta potrivita pentru o aniversare atat de importanta este deschisa interpretarii. Codul vestimentar semi-formal permite o mai mare flexibilitate in ceea ce priveste culorile, modelul, materialul si mixul de elemente cu care te poti “juca”. Vei putea pastra un aspect elegant, dar modern in acelasi timp si vei iesi perfect in toate fotografiile!

Surse foto: Shutterstock.com, Ro.pinterest.com, Pexels.com, Gama.ro

3. Intrebari si raspunsuri frecvente despre tinutele de majorat pentru baieti

  1. Este potrivit stilul semi-formal pentru o tinuta de majorat pentru baieti?

Stilul semi-formal este perfect pentru o tinuta de majorat in ceea ce ii priveste pe baieti. Acest stil ofera atat confort, cat si un look impecabil. Poti compune o astfel de tinuta cu ajutorul unei camasi, o pereche de pantaloni chino, un sacou si o pereche de pantofi (eleganti sau chiar sport). 

  1. Cum se accesorizeaza corect o tinuta de majorat pentru baieti?

Pentru a reusi sa accesorizezi corect o tinuta de majorat, trebuie sa acorzi mare atentie combinatiilor de culori pentru a te asigura ca acestea sunt potrivite intre ele. De asemenea, trebuie sa ai grija sa nu incarci prea mult tinuta, pentru ca nu vei obtine un rezultat placut din punct de vedere vizual. Principalele accesorii sunt: cravata sau papionul si butonii

  1. Cand se poarta butonii la o tinuta de majorat?

Butonii sunt purtati, atat in ceea ce priveste tinutele de majorat, cat si in general, la alte evenimente, in momentul in care camasa pe care ai ales-o nu are o culoare puternica. Asadar, daca ai o camasa de culoare deschisa, sa zicem alba, poti asorta un set de butoni pentru un plus de eleganta si rafinament. In schimb, daca ai o camasa de un rosu puternic, este recomandat sa nu pui butoni. 

 

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

0722604724 comenzi@gamasibiu.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!