Sumar cos

Nici un produs in cos.

×

Camasi Carouri

Filtreaza

  Croi

  Marime

  Culoare

  Compozitie

  Vezi 1 - 100 din 131 produse
  Filtreaza
  Vezi 1 - 100 din 131 produse

  Camasi in carouri – o alternativa a modelelor clasice 

  Exista o varietate de camasi pentru barbati care pot fi purtate in diferite circumstante.

  In cazul in care lucrezi intr-un domeniu unde ti se cere o vestimentatie impecabila, dar vrei sa incerci si altceva decat camasile clasice, este bine sa le iei in considerare pe cele in carouri. Camasile in carouri pentru barbati sunt moderne, elegante si se potrivesc de minune la tinutele office.

  Astfel, daca jobul tau se desfasoara intr-o corporatie, intr-o banca sau in orice alt domeniu de acest fel, este indicat ca, uneori, sa alternezi intre camasile albe simple si cele cu carouri.

  Camasi cu carouri pentru barbati – Care este cel mai ales model?

  Daca vrei sa ai in garderoba si alte modele decat camasile albe, uni sau de cele cu dungi, ia-le in considerare pe cele cu carouri.

  Printre cele mai ravnite model se afla camasa rosie cu carouri negre pentru barbati. Aceasta varianta reuseste sa adauge un plus de culoare si de veselie oricarei tinute. Se asorteaza de minune la blugi si la pantalonii la dunga negri. Camasile de acest fel atrag privirile si sunt foarte versatile, putand fi purtate in numeroase feluri, la tinute total variate. Acestea sunt purtate de atat la locul de munca, cat si in timpul liber.

  In plus, ceea ce este foarte important sa retii este faptul ca modelele de camasi in carouri pentru barbati sunt ieftine.