Asortare bleumarin: ghid pentru barbatii cu stil

Asortare bleumarin: ghid pentru barbatii cu stil

Esti in cautarea unui costum bleumarin si nu stii cum sa il asortezi? Culorile te ajuta sa iti pui amprenta in tinute si sa iti exprimi personalitatea. Atunci cand vrei sa iti intregesti garderoba cu piese noi, trebuie sa acorzi foarte multa atentie fiecarui element, astel incat sa fii pregatit indiferent de evenimentele la care urmeaza sa participi. Nu mai este un secret ca barbatii cu stil sunt din ce in ce mai preocupati de look-ul lor si ca sunt foarte atenti la detalii. Fie ca este vorba de o zi la birou, o petrecere sau o plimbare cu familia, incearca sa ai mereu o tinuta impecabila. Alege intotdeauna tinute care te avantajeaza si cu ajutorul carora sa iti faci remarcata personalitatea. Bleumarinul este o culoare versatila, pe care orice barbat o poate purta cu incredere, daca stie cum sa o asorteze. 

 

Citeste in continuare acest articol si descopera ghidul complet pentru barbatii care isi doresc sa asorteze bleumarin in tinutele lor.

 

Cuprins:

  1. Asortare bleumarin in functie de culoarea camasii

  2. Asortare bleumarin in functie de eveniment

1. Asortare bleumarin in functie de culoarea camasii

Bleumarinul este o culoare versatila care functioneaza in multe combinatii de culori. Totusi, exista cateva reguli in ceea ce priveste culoarea si materialul camasilor.

Costum bleumarin- camasa alba

Daca nu stii ce sa poti cu costumul tau bleumarin, camasa alba este o optiune sigura. Combinatia este simpla si oricine o poate purta cu succes. Camasa alba este clasica si eleganta atunci cand este asociata cu tonurile reci ale bleumarinului si este perfecta pentru ocaziile formale, mai ales daca adaugi accesorii clasice.

 

Costum bleumarin- camasa bleu

Aceasta combinatie ar trebui sa fie pe lista ta de tinute obisnuite, deoarece functioneaza surprinzator de bine si este o alternativa excelenta pentru camasa alba. Contrastul mai putin puternic iti da aceeasi senzatie de tinuta clasica, insa pare mai putin formala.


Costum bleumarin- camasa roz

O combinatie indrazneata si sofisticata. Camasile roz arata extraordinar cu costumele gri si cu cele bleumarin, combinatia ofera un contrast placut si un look modern si iesit din tiparele clasice.


2. Asortare bleumarin in functie de eveniment

Bleumarinul este o culoare care este perfecta pentru orice sezon si poate fi purtata cu usurinta pe tot parcursul anului. Poti crea mai multe tinute potrivite pentru diverse evenimente daca stii cum sa combini pantalonii, pantofii, camasile si accesoriile. Indiferent de locul si evenimentul la care trebuie sa participi, trebuie sa respecti dress code-ul si sa alegi piesele vestimentare potrivite. Iata 3 dintre cele mai intalnite situatii la care ai putea participia:

Nunta

Daca urmeaza sa participi la o nunta, atunci trebuie sa renunti la camasile lejere pe care le porti zilnic si sa alegi una dintre camasile de nunta elegante si cambrate. Opteaza pentru un model de camasa alba care sa se potriveasca siluetei tale si asorteaza-l cu un sacou bleumarin si o batista gri sau rosie.


Business

Cand vine vorba de tinutele office, lucrurile sunt mult mai simple. Materialele pe care le alegi, dar si culorile sunt mult mai versatile. Astfel, poti purta cu succes la birou camasi din bumbac, cu maneca lunga sau scurta, in functie de preferintele tale. Alege o pereche de pantaloni business bleumarin si o cravata.


Casual

Pentru o plimbare in parc, o cina romantica sau in familie, o seara la film sau in oras alege una dintre camasile casual care ti se potriveste. Ai o gama variata de modele de camasi bleumarin din care poti alege, in functie de personalitatea ta. Daca vrei o tinuta mai lejera, alege unu tricou polo din bumbac si o pereche de pantaloni casual chino.

 

Orice barbat cu stil trebuie sa aiba in garderoba cel putin un costum bleumarin. Acesta poate fi purtat cu usurinta de oricine si este extrem de versatil. Alege ceea ce ti se potriveste in functie de evenimentul la care urmeaza sa participi. Atunci cand faci aceste alegeri, nu uita sa iei in considerare personalitatea ta, dar si silueta.

Sursa foto: pexels.com si gama.ro.

 

 

 

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

0722604724 comenzi@gamasibiu.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!