Asortarea sacoului cu pantalonii: secretul tinutei ideale pentru barbati

Asortarea sacoului cu pantalonii: secretul tinutei ideale pentru barbati

Eleganta si rafinamentul sunt elementele care definesc un barbat stilat. Aceste calitati atat de importante pot fi dovedite atat la nivelul atitudinii, cat si la nivel vestimentar. In mod ideal, tinuta perfecta este completata in mod armonios de o atitudine impecabila. Daca esti pasionat de moda sau vrei, pur si simplu, sa stii care sunt regulile de baza pentru a obtine o tinuta corecta, acest ghid iti va fi foarte util. Afla cum trebuie sa combini doua dintre cele mai importante elemente ale unei tinute elegante si clasice. Este vorba despre sacou si pantaloni. 

 

Cuprins:

 
  1. Asortare sacou cu pantaloni barbati - solutii clasice si variante excentrice

  2. Asortarea sacoului la pantaloni: pot fi blugii o solutie?

     

    1. Asortare sacou cu pantaloni barbati - solutii clasice si variante excentrice


    Sacoul si pantalonii sunt doua elemente esentiale pentru orice tinuta. Pantalonii potriviti iti pun in valoare picioarele, in vreme ce sacoul ofera intotdeauna un plus de sobrietate si eleganta oricarei tinute. Este foarte important ca cele doua elemente sa fie alese cu grija, in asa fel incat sa se completeze perfect.



    Compatibilitatea dintre un sacou si o pereche de pantaloni este dictata de elemente ce tin de design, cat si de materialele utilizate pentru producerea lor. Din ambele puncte de vedere, exista mai multe variante de asortare a sacoului pentru barbati cu pantalonii, astfel:

  3. Chinos + sacou - una dintre cele mai populare optiuni de asortare a sacoului la pantaloni este cea care propune abordarea unui stil clasic, centrat in jurul pantalonilor de tip chinos. Este vorba despre combinatii de culori si materiale deja consacrate, pentru tinutele casual. In acest caz, pantalonii chino bej sunt mereu o varianta la indemana. 



    Acestia sunt considerati a fi indispensabili din garderoba oricarui barbat cu stil. Pentru a asorta sacoul la pantalonii chino bej, este necesar sa apelezi la un blazer de culoare inchisa. Poate fi vorba despre bleu-marin, negru sau chiar si verde. Aceste combinatii te vor ajuta sa nu dai niciodata gres. 

     

  4. Sacou cu imprimeu si pantaloni in culori neutre - doua elemente la fel de sigure precum sacoul simplu si pantalonii chinos. Pantalonii in culori neutre sunt alternative mai elegante la cei de tip chinos. Astfel, combinatia de sacou cu imprimeu si astfel de pantaloni este una ideala si pentru contexte mai oficiale. 


     

    Din punctul de vedere al culorilor, atat timp cat pantalonii sunt alesi in nuante de gri, negru sau bleu-marin, sacoul poate sa varieze intr-o multime de alternative. In functie de imprimeu, poti alege un sacou verde, albastru sau gri. Este de preferat sa eviti asocierea acelorasi nuante, pentru a nu crea o tinuta uniforma, specifica evenimentelor oficiale. 



  5. Combinatii elegante - un ultim exemplu de tinuta clasica este cel reprezentat de combinatia sacou elegant si pantaloni eleganti. Acestea sunt, de regula, in culori similare si sunt potrivite pentru a fi purtate in cadrul evenimentelor precum intalnirile de afaceri, nuntile sau alte evenimente formale. 



    Varianta de sacou asortat cu pantaloni eleganti este una usor de pus in practica, insa este important de integrat intr-un context potrivit. Se recomanda culorile precum negrul, bleu-marinul sau griul inchis.



    Combinatie excentrica de culori si modele - pentru atunci cand vrei sa iesi cu adevarat in evidenta, poti alege sa apelezi la o combinatie inedita. De pilda, un sacou portocaliu, roz, bej, galben sau verde poate fi combinat cu pantaloni de culoare alba. Aceste variante sunt potrivite pentru zilele de primavara si vara, precum si pentru un context care faciliteaza abordarea unei tinute casual.



     

    2. Asortarea sacoului la pantaloni: pot fi blugii o solutie?

     

    Pentru fanii unui stil vestimentar de tip casual, blugii reprezinta solutia ideala de pantaloni. Acestia nu au eleganta unor pantaloni de costum si nici macar pe cea a unor chinos. In acelasi timp, blugii compenseaza prin versatilitate. Poti obtine o tinuta echilibrata si daca apelezi la blugi. Este necesar sa alegi blugi in modele simple, cu o croiala care sa varieze de la super skinny la slim fit. Din punct de vedere cromatic, poti integra orice tip de blugi in tinuta ta. Insa este de preferat sa eviti jeansii de culori excentrice, precum rosu, galben sau verde.



    Apeleaza la modele clasice de jeansi de culoare denim, negru sau gri. Atunci cand porti astfel de blugi, poti alege sacouri in modele simple sau cu imprimeuri. Simplitatea si naturaletea blugilor iti permite sa dai frau liber imaginatiei atunci cand vine vorba despre culorile si modelele sacourilor tale. Cu cat mai simpli vor fi blugii, cu atat mai departe poti merge cu improvizatiile in partea superioara a tinutei tale, in ceea ce priveste sacoul si camasa.


     

    Alege combinatii care iti pun in valoare trasaturile fizice si ai grija ca toate deciziile pe care le iei sa fie potrivite contextului in care iti vei face aparitia. Tine cont de aceste sfaturi si ai siguranta ca vei atrage mereu admiratia celor din jur. 

     

    Sursa foto: Gama, Shutterstock.com.


     

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

0722604724 comenzi@gamasibiu.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!