Asortarea sacoului gri pentru barbati - cum sa te imbraci cu stil la orice eveniment

Asortarea sacoului gri pentru barbati - cum sa te imbraci cu stil la orice eveniment

Sacoul gri este un articol de imbracaminte pe care orice barbat trebuie sa-l detina, pentru ca este mult mai versatil decat unul negru si poate fi purtat la toate evenimentele posibile. Faptul ca poti sa porti sacoul gri la majoritatea ocaziilor, insa, nu inseamna ca poti sa-l asortezi cu orice culoare sau orice articol vestimentar. Acest scurt ghid iti va raspunde la toate intrebarile pe care sigur le ai despre asortarea sacoului gri si despre cum poti sa-ti accesorizezi tinuta.

Cuprins

  1. Sacou gri pentru barbati - sfaturi pentru combinatii de tinute cu stil

  2. Cum sa accesorizezi o tinuta cu sacou gri? 

     

    1. Sacou gri pentru barbati - sfaturi pentru combinatii de tinute cu stil

     

    Daca vrei sa atragi priviri la orice petrecere, atunci nu este de ajuns sa porti sacoul gri preferat, ci sa stii si cum sa-l porti si cu ce culori sa-l asortezi. Tine minte, sacoul trebuie purtat cu o camasa calcata perfect, pentru ca tinuta ta sa fie impecabila. In caz contrar, vei prezenta o imagine de sine pe care sigur nu ti-o doresti.

     

    Sacourile gri deschise sunt o optiune extrem de buna pentru tinuta ta, pentru ca pot fi purtate atat cu haine de culoare deschisa, cat si inchisa. Un astfel de sacou se poate purta cu pantaloni albi, cu pantaloni negri, cu pantaloni bleumarin, dar si cu pantaloni gri. Pentru restul tinutei poti opta linistit pentru o camasa alba. 

     

    Se spune ca tinuta succesului este combinatia dintre un sacou gri cu pantaloni maro deschis. Asocierea dintre aceste doua articole de imbracaminte este una clasica si la moda, si ca tinuta sa fie completa, opteaza pentru pantofi maro de piele si cravata portocalie. 


     

    Pantalonii albi, in schimb, sunt piese vestimentare destul de pretentioase de purtat, dar nu si cu sacourile gri. Sacourile albe sau negre pot dezechilibra tinuta cu pantalonii albi, dar cele gri o completeaza perfect. Pentru a avea un look complet, opteaza pentru o camasa alba, pulover tip vesta de culoare bleumarin si pantofi maro. Astfel vei avea o tinuta mai mult decat eleganta.  

     

    Daca te-ai plictisit de culorile clasice, cum ar fi albul, negrul sau griul, pantalonii bleumarin cu sacoul gri reprezinta o combinatie excelenta. De ce? Pentru ca aceasta combinatie este perfecta pentru absolut orice ocazie, de la petreceri la birou la cocktail party-uri. Poti sa accesorizezi tinuta cu o camasa alba/culori pastel, pantofi maro sau negri si cravata rosie.





    O tinuta clasica si moderna este constituita dintr-o tinuta cu pantaloni negri, sacou gri, camasa alba si cravata neagra. Sacoul gri si cravata neagra vor mentine tinuta echilibrata si vei iesi mult mai bine in evidenta.

      

    2. Cum sa accesorizezi o tinuta cu sacou gri?



     

    Accesorizarea unei tinute este extrem de importanta, indiferent pentru ce eveniment te pregatesti. Tinutele cu sacoul gri sunt destul de usor de accesorizat, dar totusi exista cateva aspecte la care trebuie sa fii atent, de exemplu, cravatele

     

    Cravatele ar trebui sa fie un capitol separat, pentru ca ele pot fi integrate in aproape toate tinutele, doar ca trebuie sa oferi atentie maxima la cromatica. Asadar, cu ce cravate poti purta sacoul gri?

     

     

    Cravata neagra - cravata neagra este potrivita pentru intalniri importante de afaceri sau la birou;

    Cravata albastra - este o varianta extrem de buna pentru stilul clasic si elegant;

    Cravata rosie - trebuie sa fii atent la aceasta nuanta, pentru ca poate sa reflecte o sumedenie de aspecte: emotie, determinare sau putere. Secretul este sa stii la ce ocazii este ideal s-o porti;

    Cravata mov - aceasta nuanta reprezinta creativitate si ofera o nota de personalitate atunci cand este combinata cu un sacou gri;

    Cravata verde - este o culoare care te va face sa-ti impui respect;

    Cravata cu diferite modele - trebuie sa fii sigur pe tine in momentul in care alegi o astfel de cravata, adica sa fii sigur ca stapanesti arta stilului vestimentar. 

      



      

      
     

    Trebuie sa te asiguri ca tinuta ta si accesoriile merg mana in mana. In primul rand, fii atent la ce cravata, butoniere si ceasuri porti, pentru ca totul trebuie sa se potriveasca. In al doilea rand, fii atent la combinatia de culori. Daca butonii sau clamele de la cravata au nuante metalice, atunci pe langa sacoul gri, restul tinutei trebuie sa fie alb sau argintiu.

                                                    

                                            
     

    Daca te-ai saturat de clasicul „camasa alba si cravata neagra”, atunci poti opta pentru o camasa portocalie de culoarea piersicii sau un roz pastel si pantofi maro. 

     

    Griul va ramane mereu o culoare versatila si o alegere perfecta pentru orice eveniment. Secretul este accesorizarea corecta si alegerea nuantelor de gri potrivite pentru ocazia speciala la care esti invitat. 

     

    Sursa foto: Unsplash.com, Flick.com, gama.ro.


     

     




     

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

0722604724 comenzi@gamasibiu.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!