Cadouri pentru barbati – darul perfect in functie de varsta, conformatia corpului si stil!

Cadouri pentru barbati – darul perfect in functie de varsta, conformatia corpului si stil!

Timp de citit: 8 minute

Vestimentatia masculina este extrem de sofisticata, de aceea, orice barbat merita sa arate impecabil zi de zi. Indiferent de stilul adoptat, fie el casual, office sau streetstyle, un domn va avea intotdeauna pretentia sa se simta confortabil in hainele pe care le poarta si sa aiba o statura si un look demn de inviadiat. Daca esti in cautarea cadoului perfect pentru tatal, iubitul, amicul, sotul sau bunicul tau, aici vei gasi cele mai bune idei de cadouri pentru toti barbatii. 

Atunci cand cauti darul perfect, trebuie sa iei in considerare mai multe aspecte, iar toate acestea tin de barbatul care il va primi. Ia in calcul si gandeste-te la lucrurile care ii plac, la pasiunile pe care le are si, de asemenea, la relatia dintre voi. De exemplu, pentru colegii de munca nu vei alege aceleasi cadouri ca pentru partenerul tau de viata. Asadar, Gama iti vine in ajutor cu cele mai inedite propuneri de sugestii si surprize pe care le poti face celui drag.
 

Cuprins

1. Cadouri pentru barbati in functie de sarbatoare

1.1 Cadouri pentru Craciun/ Mos Nicolae

1.2 Cadouri pentru ziua de nastere

1.3 Cadouri pentru Aniversare

1.4.Cadouri de pensionare

1.5 Cadouri de Valentine’s day

1.6 Cadouri de Anul No

2. Idei de cadouri pentru barbati la fiecare varsta

2.1 Cadouri pentru adolescenti 

2.2 Cadouri pentru adulti

2.3 Cadouri pentru pensionari

3. Cadouri deosebite pentru barbati dupa dress code

3.1 Cadouri de nunta

3.2 Cadouri business & office

3.3 Cadouri casual

4. Intrebari si raspunsuri frecvente despre cadourile pentru barbati

1. Cadouri pentru barbati in functie de sarbatoare

Fiecare sarbatoare este speciala in felul ei si trebuie celebrata ca atare. Atunci cand se apropie un moment important in viata unui barbat, indiferent ca este vorba despre o zi de nastere, aniversarea voastra sau Craciun, simti, probabil, nevoia sa ii multumesti celui de langa tine. 

Cum poti alege cel mai potrivit cadou? In primul rand, gandeste-te pentru cine este. Persoana careia i se va adresa darul este foarte importanta pentru ca toti oamenii sunt unici in felul lor si tu trebuie sa tii cont de acest aspect. Fie ca vrei sa oferi un cadou deosebit, rafinat sau unul simbolic pentru o persoana apropiata, fie ca alegi ceva pentru un coleg de munca, opteaza pentru lucruri simple, care nu pot da gres. 

 1.1 Cadouri pentru Craciun/ Mos Nicolae

La acest capitol nu ar trebui sa iti fie foarte greu. Cadourile pentru barbati de Craciun, de Mos Nicolae sau cele pentru Secret Santa nu trebuie sa fie foarte pretentioase si poti alege ceva ieftin, dar calitativ. Iata cateva idei:

  • Cravate – orice barbat are nevoie de cateva cravate in viata lui. Ca sa ramai in tema de sarbatoare, opteaza pentru modele specifice cu reni, fulgi de nea sau pentru una simpla, rosie. Acestea pot fi cheia unui look extrem de chic si amuzant, totodata.
  • Butoni – daca esti in cautarea unor cadouri scumpe, de lux, pentru barbati, acesta este raspunsul. Butonii sunt un sinonim pentru eleganta si rafinament, care adauga o nota clasica oricarei camasi sau costum. 

1.2 Cadouri pentru ziua de nastere

Pentru aceste evenimente ai foarte multa libertate in alegerea ta. Cadourile pentru barbati de ziua lor de nastere ar trebui sa fie inedite. Foarte multi isi doresc sa primeasca lucruri utile, de care au nevoie. Daca ii cunosti gusturile la imbracaminte, iata cateva alegeri fericite pe care le poti face:

  • Camasi in carouri – in sezonul primavara-vara cele mai populare modele de camasi sunt cele in carouri. Orice domn le va aprecia si cu siguranta le va putea asorta la orice din garderoba sa. Daca vrei sa achizitionezi un look complet, opteaza pentru o pereche de jeansi si pantofi sport. 
  • Papioane – Indiferent de stilul de imbracaminte pe care il are persoana careia urmeaza sa ii faci un cadou, papionul este intotdeauna o alegere sigura. De ce? pentru ca este util in orice circumstanta si, totodata, un accesoriu extrem de elegant. 

1.3 Cadouri pentru Aniversare

Daca este vorba despre aniversarea voastra, inseamna ca ai nevoie de idei de cadouri pentru el extrem de speciale. Totusi, in cazul in care nu ai un buget considerabil, trebuie sa alegi ceva ce nu poate da gres. 

  • Camasi cu maneca scurta – orice barbat are nevoie in dressingul sau de un astfel de item. Datorita multiplelor modele de pe site, poti alege o camasa care sa se potriveasca personalitatii lui. Poate fi combinata cu o pereche de pantaloni trei sferturi pentru un look relaxat. 
  • Sosete – Transforma aceasta alegere intr-un cadou de-a dreptul incitant si amuzant, mai ales daca urmeaza sa sarbatoriti o aniversare atat de importanta. Incearca sa fii cat mai creativa in alegerea modelului.

1.4. Cadouri de pensionare

Barbatii care isi sarbatoresc pensionarea sunt o adevarata sursa de inspiratie si nu trebuie considerati plictisitori. Indiferent ca este vorba despre tatal tau sau un prieten apropiat de familie, incearca sa alegi cadouri cat mai inspirationale. 

  • Camasa alba – Cand esti in cautarea unui cadou de pensionare pentru un barbat, aceasta este cea mai simpla si sigura varianta. Din cauza faptului ca este foarte posibil sa nu ii cunosti prea bine gusturile, camasa alba va fi un dar rafinat care nu poate da gres.
  • Pantofi – Un barbat la 50 sau 60 de ani si-a definitivat demult gusturile in materie de moda, dar pantofii eleganti sunt o alegere care va fi intotdeauna in tendinte.

De asemenea, poti opta pentru alte cadouri precum obiecte si lucruri vintage sau daruri creative prin care sa surprinzi, cum ar fi reconditionarea unei cravate vechi sau a unui costum drag lui.
 

1.5 Cadouri de Valentine’s day

Cadourile pentru Ziua Indragostitilor nu trebuie sa fie o investitie prea mare. Daca esti intr-o relatie de mult timp, cu siguranta ii cunosti gusturile si stii pentru ce sa optezi. In cazul in care partenerul tau de viata are o colectie impresionanta de costume, inca unul nu va strica, ba din contra. De asemenea, accesoriile sunt si ele bine venite. 

  • Pantaloni casual chino – pe langa faptul ca sunt in trend de cativa ani incoace, combinati corespunzator, ofera domnilor o silueta de invidiat. Poti alege o pereche camel, pentru un look clasic sau una visinie, daca stii ca iubitului tau ii plac outfiturile indraznete.

Camasi uni – Look-urile intr-o singura culoare sunt extrem de apreciate de barbati. O tinuta all black poate fi atat casual, cat si eleganta, iar acest lucru este extrem de usor de realizat.

1.6 Cadouri de Anul Nou

Anul Nou inseamna eleganta si rafinament si, totodata, un refresh din toate punctele de vedere. Petrecerile din aceasta perioada au un anumit dress code de care orice persoana trebuie sa tina cont, de aceea, daca vrei sa surprinzi un barbat cu un cadou inedit, interesant si deosebit, ofera-i accesorii care ii pot pune in evidenta tinutele. 

  • Cravata din matase naturala – aceasta optiune este un cadou inspirat, perfect pentru orice barbat si ideal pentru realizarea unui outfit cu adevarat elegant. 

Camasa slim – orice barbat care isi apreciaza corpul isi va dori sa aiba in garderoba sa o camasa slim. Aceasta este perfecta pentru orice tip de look si poate fi combinata cu o multime de alte piese vestimentare.
 

2. Idei de cadouri pentru barbati la fiecare varsta

Ce cadouri ii poti face unui barbat in functie de varsta? Ei bine, exista cate ceva potrivit pentru fiecare in parte. Domnii adora accesoriile inteligente si hainele multifunctionale, iar tinerii prefera orice este cool si la moda. Chiar daca varsta este doar un numar, atunci cand vine vorba despre un dar anume, trebuie sa acorzi foarte mare atentie in alegerea lui.

2.1 Cadouri pentru adolescenti

Adolescentii pot fi destul de dificili in ceea ce priveste gusturile pe care le au, iar de cele mai multe ori nu le poti multumi asteptarile. Tocmai de aceea, trebuie sa te axezi pe daruri general valabile, cum ar fi o camasa, un trench, un hanorac sau o pereche de pantofi statement. Tinerii cauta intotdeauna comoditate si o pun mai presus decat importanta unui aspect la patru ace. Barbatii la 20 de ani prefera cadouri nu neaparat utile, ci in trenduri si populare. 
 

2.2 Cadouri pentru adulti

Atunci cand vine vorba despre gusturile adultilor, acestea sunt invers proportionale cu preferintele adolescentilor. Cadourile pentru barbatii de 30-40-45 de ani trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa aiba o calitate superioara, sa fie utile si necesare. In functie de personalitatea fiecaruia, poti opta pentru butoni de camasa din materiale pretioase, cravate sau papioane elegante. Pentru ca fiecare domn are o conformatie diferita a corpului, la Gama vei gasi croiuri slim, regular, pana la marimi mari, XXXXL. Atunci cand esti in cautarea unor cadouri speciale pentru un barbat, nu uita sa acorzi o foarte mare atentie cusaturilor, modelelor si imprimeurilor. Toate acestea trebuie sa ii puna in evidenta statura si sa ii complimenteze aspectul de zi cu zi.

2.3 Cadouri pentru pensionari

Majoritatea domnilor care sunt trecuti de 50 de ani isi doresc sa aiba o aparitie demna de un barbat. Acestia prefera hainele simple dar calitative, care sa ii faca sa se simta tineri din nou. Eleganta este extrem de importanta pentru seniori, de aceea, atunci cand esti in cautarea unui dar pentru ei, uita-te dupa camasi in dungi, carouri si modele cat mai clasice. Cadourile pentru barbatii de 60-70 si chiar 80 de ani, sunt destul de usor de ales. Incearca sa le oferi lucruri frumoase care sa le puna in evidenta personalitatea. De exemplu, o camasa uni, intr-o culoare lila sau bej. 

3. Cadouri deosebite pentru barbati dupa dress code

Dess code-ul reprezinta anumite norme sociale scrise sau nescrise care ofera indicatii despre abordarea corecta pe care trebuie sa o aiba o persoana in imbracaminte. Acestea se regasesc cel mai des in tinutele foarte elegante, de seara si in outfiturile office.

3.1 Cadouri de nunta

Pentru acest gen de evenimente, dress code-ul este destul de restrictiv si previzibil. Barbatii care isi doresc sa arate impecabil trebuie sa aiba o camasa de nunta, alba, pantaloni negri sau bleumarin, un sacou slim fit si o pereche de pantofi clasici intr-o culoare neutra. Daca vrei sa oferi un cadou frumos si, totodata, interesant pentru un barbat, care sa ii scoata tinuta din anonimat, poti opta pentru o cravata intr-o culoare puternica sau un papion colorat.

3.2 Cadouri business & office

Persoana care va primi o mica atentie de la tine lucreaza foarte mult in domeniul afacerilor? Atunci darul pe care trebuie sa il faci va fi o alegere foarte simpla. Cadourile pentru barbatii care au un job intr-un birou sau detin un business sunt destul de clasice. Acestia poarta intotdeauna tinute smart, care se incadreaza in anumiti parametrii foarte bine stabiliti. O pereche de pantaloni chino gri se pot integra perfect intr-un outfit monocrom.

3.3 Cadouri casual

Ce cadouri sa faci unui barbat care este adeptul stilului casual? Ei bine alegerile sunt nelimitate. Poti opta pentru camasile cu maneca scurta, care se poarta peste orice tricou grafic sau una in dungi, perfecta pentru o zi cu diferite activitati. 

Asadar, daca iti doresti sa oferi intotdeauna cele mai frumoase cadouri pentru persoanele speciale din viata ta, ia in considerare sfaturile si ideile de mai sus si cu siguranta nu vei dezamagi!

Sursă foto: Shutterstock.com
 

4. Intrebari si raspunsuri frecvente despre cadourile pentru barbati

I: Ce cadou este potrivit pentru a sarbatori o angajare?

R: Daca barbatul din viata ta tocmai si-a gasit jobul mult visat, ofera-i un cadou care sa ii fie util la locul de munca. De exemplu, poti opta pentru o cravata statement sau un nou sacou.

I: Care sunt cele mai bune idei de cadouri pentru barbati?

R: Cadourile trebuie sa fie alese in functie de personalitate si stil. Cele mai populare alegeri sunt camasile simple, intr-o nuanta clasica.

I: Ce tinuta se poarta la un botez?

R: Pentru acest tip de evenimente, trebuie sa verifici dress code-ul de pe invitatie. In cazul in care nu exista o anumita specificatie, costumul este o alegere sigura.

I: Cum alegi un cadou de lux? 

R: Verifica intotdeauna calitatea materialelor si a cusaturilor. Opteaza pentru modele cat mai clasice, pentru ca nu se vor demoda niciodata.

I: Care este cel mai potrivit cadou pentru barbatii de varsta a treia?

R: Alege piese vestimentare brodate, cravate simple sau veste lucrate manual pentru camasa.
 

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

0722604724 comenzi@gamasibiu.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!