Camasa barbateasca: In pantaloni sau afara? Afla odata pentru totdeauna cum trebuie purtata corect!

Camasa barbateasca: In pantaloni sau afara? Afla odata pentru totdeauna cum trebuie purtata corect!
Timp de citit: 4 minute

Pentru barbati, camasa este un articol vestimentar care nu are voie sa lipseasca din garderoba. Nu exista domn care sa nu arate bine imbracat cu una, iar doamnele considera adesea mai atractiv un barbat care stie cum sa o poarte corect. Potrivita pentru o tinuta formala, precum si pentru una mai relaxata, aceasta reuseste sa puna in valoare trasaturile domnilor, indiferent de forma corpului lor. Totusi, putini stiu cand, unde si cum sa o poarte in pantaloni sau afara. 

Cuprins

  1.  Camasa: in pantaloni sau afara –  de ce este important?
  2. Camasa se poarta in pantaloni sau afara? Depinde de camasa!
  3. Cum stii daca porti camasa in pantaloni sau nu, in functie de croiala acesteia?
  4. Evenimentul iti dicteaza daca trebuie sa porti camasa in pantaloni sau afara
  5.  Regula pe care orice barbat trebuie sa o stie cand poarta camasa in pantaloni

1. Camasa: in pantaloni sau afara –  de ce este important?

In ceea ce priveste moda, s-au scris mii de pagini cu reguli de purtare a diferitelor articole vestimentare. Aceste indrumari s-au schimbat odata cu trecerea timpului si cu modificarea credintelor generatiilor. Astfel, azi este mai important sa adopti un stil propriu, in care sa te simti tu bine si care sa te reprezinte. Totusi, daca alegi sa te imbraci extravagant sau fara sa tii cont de cateva sugestii la anumite evenimente, te-ai putea simti inconfortabil, stanjenit. Pentru a nu trece printr-o astfel de situatie, iata de ce trebuie sa tii cont cand decizi cum sa porti camasa barbateasca!

2. Camasa se poarta in pantaloni sau afara? Depinde de camasa!

Atunci cand decizi daca sa porti camasa in pantaloni sau nu, este bine sa analizezi tipul de camasa pe care vrei sa il imbraci. Nu toate au acelasi croi si nu toate sunt menite pentru tinute formale. 

Asadar, camasile cambrate se vor purta aproape mereu bagate in pantaloni. Deoarece sunt facute pentru o tinuta formala, imbracate in acest mod, te vor face sa arati cel mai bine. Acelasi lucru se poate spune si despre camasile de lucru, cele din flanel. De asemenea, cea sport cu maneca lunga poate fi purtata in acelasi mod. 

O astfel de piesa vestimentara este abordata uneori si aranjata peste pantaloni. Acest lucru este valabil pentru camasile de tip hawaii sau sport, cu maneca scurta.

3. Cum stii daca porti camasa in pantaloni sau nu, in functie de croiala acesteia?

De multe ori, lungimea si croiala camasii pot dicta daca articolul vestimentar va fi purtat in pantaloni sau afara. Un model ideal nu trebuie sa coboare prea mult peste spatele tau. Daca o camasa este lunga, cu siguranta este menita pentru a fi purtata in pantaloni. 

O camasa care are partea de jos perfect dreapta si are o lungime care nu acopera zona de sub curea, poate fi purtata in afara. Barbatii tineri, in special, pot fi observati abordand acest articol vestimentar fara a-l ascunde in brau, chiar daca este menit sa fie bagat in pantaloni. Desi poate fi considerat un trend la moda, cu siguranta nu flateaza silueta ori stilul niciunui tanar. 

4. Evenimentul iti dicteaza daca trebuie sa porti camasa in pantaloni sau afara

Pentru ce anume te imbraci? Munca, o seara cu prietenii, o nunta sau o plimbare prin oras? Gradul de formalitate al evenimentului pentru care iti alcatuiesti tinuta, poate dicta cum trebuie sa iti porti camasa. Regula este simpla: la ocaziile formale vei purta acest articol de imbracaminte in pantaloni, in timp ce pentru o tinuta casual, se accepta si purtarea sa peste curea. 

Totusi, exista unele evenimente formale, in cadrul carora poti purta o camasa fara sa o bagi in pantaloni. Este vorba de ocaziile de socializare si petrecere desfasurate vara in aer liber, intr-un cadru relaxant. Aici se poate integra o nunta pe plaja. Atentie insa! Fii atent la dresscode, la modul in care vor alege sa se imbrace ceilalti invitati. Daca este un event elegant, chiar daca are loc vara, afara, va trebui sa porti camasa in pantaloni pentru a nu te simti stanjenit.

5. Regula pe care orice barbat trebuie sa o stie cand poarta camasa in pantaloni

Acum ca stii cand trebuie sa porti camasa in pantaloni si cand nu, este necesar sa afli si cum poti face asta pentru a avea un look curat, care sa te avantajeze. Regula este simpla: linia nasturilor trebuie sa fie plasata in continuarea liniei fermoarului de la pantaloni, niciodata deviata

 

Moda nu este atat de grea si de misterioasa pe cat pare. Orice barbat care se respecta, se va stradui sa tina cont de aceste cateva reguli simple. Astfel, va arata bine si va face o impresie buna in orice situatie. 

 

Sursa foto:shutterstock.com, unsplash.com
​​​​​​​




 

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

0722604724 comenzi@gamasibiu.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!