Care este diferenta dintre croiul slim si cel regular ?

Care este diferenta dintre croiul slim si cel regular ?
Timp de citit: < 1 minut

Atunci cand vine vorba despre vestimentatie fiecare alege ce stil doreste. Uneori insa structura corpului nu ne permite sa purtam haine prea stramte. Este fosrte important sa stii ce croiala ti se potriveste, de aceea vom vorbi in continuare despre diferenta dintre croiul slim si cel regular.

    Croiul regular

Se potriveste oricarui tip de corp, dar mai ales celor cu o constitutie mai robusta. Latimea manecii camasii este una standard, linia umerilor fiind evidentiata frumos iar peste piept ofera o oarecare lejeritate, materialul cazand drept de la subrat pana la talie. Croiala este lejera, fara a fi prea mare. Camasile cu acest tip de croi nu ies niciodata din moda.

     Croiul slim

Este un tip de croi relativ nou, fiind preferat in special de tineri, insa nu toate persoanele il pot purta. Articolele slim sunt concepute pentru a urma curbele naturale ale corpului, de aceea sunt recomandate persoanelor cu constitutie atletica si cu abdomenul plat.

     Camasile slim au doua cusaturi in partea din spate, care stramteaza camasa pe corp.

   Acum ca stii diferenta dintre cele doua croiuri, poti face cele mai potrivite alegeri vestimenatre pentru tine. Cel mai important lucru este ca tu sa te simti bine in tinuta aleasa.

     Nu uita sa ne vizitezi site-ul www.gama.ro
 

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

0722604724 comenzi@gamasibiu.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!