Ce camasa merge la un costum bleumarin inchis, negru sau gri? Sfaturi pentru crearea unei tinute de nota 10!

Ce camasa merge la un costum bleumarin inchis, negru sau gri? Sfaturi pentru crearea unei tinute de nota 10!

Timp de citit: 5 minute

Cuprins:

1. Criterii de avut in vedere cu privire la ce camasa merge la costum

2. Importanta stilului si a atitudinii la ocaziile speciale

Vrei sa ai un look impecabil asortand corect camasa la costum, dar nu stii cum sa faci acest lucru? Este foarte simplu sa iti creezi un outfit potrivit unei ocazii speciale, chiar daca este vorba despre un eveniment sau despre o intalnire business. Tot ce trebuie sa faci este sa fii atent la detalii si sa tii cont de cateva criterii general valabile, alegand mereu calitatea, dezvoltandu-ti bunul gust si pastrandu-ti o amprenta cat mai personala asupra fiecarei tinute. Modeleaza-ti atitudinea si comportamentul in conformitate cu tinuta pentru a fi un tot unitar pentru a-ti castiga un atuu incontesabil – impunerea prin personalitate si prestanta.



 

1. Criterii de avut in vedere cu privire la ce camasa merge la costum

Daca vrei sa iti imbunatatesti stilul vestimentar si sa ai un look impecabil este foarte important sa ai grija la detalii, tinand cont de cateva criterii generale. Ele te vor ajuta sa iti creezi un look ireprosabil, care sa te ajute in atingerea scopurilor pe care le ai. Este foarte important sa ai grija la unii parametrii precum ocazia, locul si rolul pe care il vei avea acolo unde urmeaza sa porti tinuta, insa aceste detalii sunt prea generaliste si ele stau la baza dress code-ului tau. In esenta, va fi nevoie sa ai in vedere pentru asortarea camasii la costum de paleta cromaticapattern-ul si croiul hainelor alese. Calitatea achizitiilor pe care le faci si pe care le porti este foarte importanta, de aceea, dand comanda pe site-ul Gama.ro ai garantia ca nu doar look-ul tau va fi ireprosabil, ci si ca investitia facuta se merita din toate punctele de vedere!

Ce camasa merge la costum in functie de cromatica

Indiferent de stilul vestimentar pe care il adopti sau pe care trebuie sa il personalizezi este imperios sa ai grija la imaginea generala a outfit-ului. El este deseori marcat de cromatica pieselor componente. Cand este vorba despre ce camasa merge la un costum ar fi indicat sa alegi culori si nuante care sa se completeze reciproc, incercand totusi sa tii cont si de ocazia sau locul ori postura pe care o ai. 



Spre exemplu, o camasa neagra sau o camasa alba este alegerea perfecta pentru o ocazie speciala, indiferent de nuanta pe care o are costumul. Cu toate acestea, daca vrei sa iesi putin din tipare si din zona de confort, nu ezita sa alegi pastelurile sau camasile cu imprimeu, mai ales daca tinuta este pentru birou sau un eveniment de vara. Atunci cand este vorba de sezonul rece, lucrurile se schimba putin, fiind recomandate nuante inchise, precum bleumarin, visiniu, gri inchis sau bej inchis.



 

O recomandare general valabila este sa mergi pe un costum inchis la culoare, precum un sacou bleumarin inchis, negru sau gri, la oricare dintre acestea, optand pentru o camasa deschisa ca nuanta. Cu toate acestea, nu este gresit sa alegi un costum colorat pe care sa il incluzi intr-o tinuta smart-casual, spre exemplu, mai ales daca ea este formata si dintr-o camasa in carouri sau alba.

Ce camasa merge la costum in functie de imprimeu

Un criteriu pe care nu este bine sa il neglijezi este cursivitatea vizuala a pieselor pe care le porti. Ea ofera un iz de armonie stilistica. Incearca sa nu optezi pentru mai mult de doua pattern-uri, si chiar si in acest caz este nevoie de o combinatie atent aleasa. Daca ai costumul cu un imprimeu in carouri este indicat sa alegi o camasa uni, in timp ce atunci cand sacoul si pantalonii au linii subtiri sau imprimeuri evidentiate cromatic, poti sa alegi o camasa cu un model asemanator. Camasile cu dungi ajuta foarte mult la impresia vizuala de alungire a corpului, fiind deseori alese pentru tinutele casual precum cele de mers la birou. Existand o gama vasta de camasi si costume din care poti alege, nu trebuie decat sa fii atent la imaginea pe care o formeaza alegerile tale si sa te hotarasti daca esti multumit de look-ul tau!



 

Tot in acest sens trebuie sa ai in vedere conformatia ta deoarece nu este indicat sa alegi un costum cu un design incarcat daca silueta nu iti permite acest lucru. Incearca mai multe articole si vezi care te avantajeaza cel mai bine! O camasa trebuie sa fie perfecta pentru corpul tau, de aceea in oferta Gama.ro exista inclusiv camasi mari, special create pentru domnii care vor sa se remarce prin stil si eleganta indiferent de ocazie!

Ce camasa merge la costum in functie de croi

Exista mai multe tipuri de croiuri, fiecare dintre acestea avand avantaje si dezavantaje pentru diferitele tipuri de silueta, Este bine sa te orientezi catre o camasa si un costum care impreuna sa iti scoata in evidenta atuurile fizice, mascandu-ti-le pe cele pe care ai dori sa le imbunatatesti. Acest lucru ajuta foarte mult nu doar la un outfit placut din punct de vedere estetic si vizual, ci te vor ajuta sa iti cresti si increderea in sine.



 

Poti sa alegi o camasa slim daca ai un corp lucrat si vrei sa arati acest lucru sau poti sa achizitionezi o camasa regular daca nu consideri ca ai obtinut inca rezultatele dorite la sala de sport. Costumul pentru oricare dintre aceste variante trebuie sa aiba acelasi tip de croi, mai ales pentru ca sacoul se poate da jos cand este prea cald si camasa trebuie sa completeze tinuta inclusiv cand acest articol devine piesa vestimentara principala.

2. Importanta stilului si a atitudinii la ocaziile speciale

Orice persoana incepe sa-si dezvolte de-a lungul timpului un stil propriu prin care se remarca. Deseori acest lucru se intampla pe baza unui curent sau pe baza unui stil predefinit (ex.: stil casual, office, boho etc.), insa alteori el se remarca tocmai prin schimbarea constanta a aspectului general, in functie de anumiti factori si parametrii. Cand este vorba de a-ti asorta camasa la costum, lista stilurilor incepe sa fie nisata, ramanand cateva categorii fashion standard (ex.: stil business, smart-casual, casual, elegant, office etc.). Ele pot sa fie personalizate si adaptate unui loc / eveniment, cel mai important factor fiind, insa, personalitatea ta si atitudinea pe care o adopti.



 

Desi “haina nu il face pe om”, ea este foarte importanta, in mod special cand este vorba de crearea unei prime impresii. Alegerea si asortarea corecta a unei camasi la un costum te vor ajuta sa te impui si sa ai atentia de care ai nevoie pentru a trece constant la nivelul urmator. Investeste in tine si ai grija ca articolele vestimentare pe care le porti sa fie alese cu grija, fara a neglija cursivitatea vizuala, cromatica si stilistica pe care ele le au cand sunt folosite intr-un outfit. Fii tu insuti, fara a respinge ideea de nou, fara a ezita sa iesi din zona de confort ori pe cea de a aduce imbunatatiri, chiar daca este vorba de stilul tau vestimentar!

 

Sursa foto – ShutterStock.com


 

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

0722604724 comenzi@gamasibiu.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!