Ce camasa se poarta de revelion: sfaturi utile pentru o tinuta eleganta in noaptea dintre ani

Ce camasa se poarta de revelion: sfaturi utile pentru o tinuta eleganta in noaptea dintre ani

Noaptea de revelion este, cu siguranta, una speciala pentru toata lumea. Este noaptea care marcheaza trecerea unui nou an si poate sa simbolizeze pentru fiecare un nou inceput in viata personala. Insa, dincolo de aceasta insemnatate, revelionul semnifica o petrecere pe cinste alaturi de prieteni sau familie si bineinteles ca vrei sa te prezinti cu o tinuta impecabila pentru a impresiona pe toata lumea. Cu siguranta ca te-ai intrebat “Ce camasa sa port de revelion?” iar acum vei afla toate raspunsurile de care ai nevoie. 

 

Tocmai de aceea, mai jos vei putea sa citesti cele mai utile sfaturi pentru tinuta ta de revelion si vei putea afla cum ar trebui sa fie camasa potrivita pentru revelion.

 

Nu uita: camasa pentru petrecerea de revelion reprezinta probabil cel mai important accesoriu vestimentar, iar alegerea ei va fi esentiala pentru ca tinuta ta sa fie ca la carte. Citeste acest articol pentru a afla de ce ar trebui sa tii cont.



 

Cuprins

 
  1. Camasa pentru petrecerea de revelion: ce culoare ar trebui sa aleg?

  2. Camasa pentru petrecerea de revelion: cum ar trebui sa arate restul tinutei?

     

    1. Camasa pentru petrecerea de revelion: ce culoare ar trebui sa aleg?

     

    Atunci cand vine vorba de culoarea camasii pentru revelion, intervin unele dileme importante pentru majoritatea barbatilor. Intr-adevar, atunci cand analizam orice fel de tinuta, culorile reprezinta un element cheie pentru un look placut ochiului si unul care sa aiba sens din punctul de vedere al asortarii. Realitatea este ca nu exista un singur raspuns la aceasta intrebare, pentru ca fiecare persoana este diferita, cu gusturile proprii. De asemenea, contextul este intotdeauna extrem de important: trebuie sa stii sa te adaptezi si sa te mulezi pe tema sau atmosfera petrecerii. Nu vei dori sa apari mult prea elegant la o petrecere casual sau sa vii imbracat lejer la o cina eleganta de anul nou.


     

    Asadar, atunci cand iti alegi camasa potrivita pentru revelion, incearca sa iei mereu in calcul contextul in care o vei imbraca: este o mica adunare cu prietenii? Mergi la un restaurant elegant? De asemenea, gandeste-te si care este stilul tau in general si in ce te simti cel mai confortabil. Incearca sa ajungi la un echilibru intre context si ce ti-ai dori tu sa porti. Din acest punct de vedere, nu ai cum sa gresesti cu o camasa neagra sau alba, indiferent de stilul pe care il vei aborda. Camasile in aceste non-culori se pot mula pe orice tinuta si vei avea garantia ca nu vei da gres. Desigur, daca te simti increzator si crezi ca poti face o tinuta foarte buna, poti oricand merge pe o camasa colorata, poate chiar un roz pal, pentru a nu merge spre o culoare “tipatoare” cum ar fi rosu aprins. Incearca sa eviti culorile care sunt atat de aprinse, pentru ca de cele mai multe ori nu vor avea un efect pozitiv asupra celorlalti.



     

    2. Camasa pentru petrecerea de revelion: cum ar trebui sa arate restul tinutei?

     

    Din nou, nu exista un raspuns standard pentru aceasta intrebare. Adapteaza-te situatiei si modifica tinuta pentru a-i aduce o atingere personala. Daca esti genul care se imbraca mai casual, poti opta pentru o camasa simpla, combinata cu o pereche de raiati lejeri. Insa si aici contextul este totul: daca vei merge la un restaurant elegant, cel mai probabil va trebui sa alegi tot pantalonii de stofa clasici alaturi de camasa. Asadar, cand iti alegi camasa pentru revelion, gandeste-te de la inceput cum va arata si restul tinutei pentru ca totul sa se potriveasca. Nu ar fi o alegere inteleapta o camasa foarte eleganta, combinata cu o pereche de pantaloni lejeri sau chiar blugi. 

     

    Noaptea de revelion va fi cu siguranta speciala si, daca ai indoieli in ceea ce priveste alegerea tinutei tale, tine cont, in primul rand, de sfaturile de mai sus. Cel mai important ramane, la finalul zilei, ca tu sa fii confortabil si multumit de tinuta ta. Nu uita ca noaptea dintre ani este despre timpul de calitate petrecut cu prietenii si familia, nu despre imbracamintea ta. Tocmai de aceea, acorda timpul necesar pentru a alege o tinuta care sa te reprezinte, dar nu defini reusita unei seri in aceasta nota.

     

    Sursa foto: Gama.ro.


     

     

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

0722604724 comenzi@gamasibiu.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!