Ce tinuta pot purta barbatii la evenimente speciale? TIPS & TRICKS pentru un outfit senzational

Ce tinuta pot purta barbatii la evenimente speciale? TIPS & TRICKS pentru un outfit senzational
Timp de citit: 7 minute

Atunci cand mergi la un eveniment, imbracamintea este extrem de importanta pentru a fi admirat si pentru a te simti bine in pielea ta. Insa, deseori, poti intampina dificultati cand vine vorba despre alegerea pieselor vestimentare potrivite – exista o multitudine de variante ideale pentru care poti opta, insa trebuie sa tii cont de cateva elemente principale, care te vor sprijini in crearea unui look original extraordinar.

Din acest articol vei afla ce tinuta pot purta barbatii la evenimente speciale si ce TIPS & TRICKS pot pune in practica pentru a avea un outfit senzational.
 

Cuprins

1. Tinute pentru barbati – Ce haine sa porti la evenimente?

1.1. Camasi de evenimente pentru barbati

1.2. Pantaloni barbatesti pentru evenimente

1.3. Sacoul – un must in tinutele barbatesti pentru evenimente speciale

1.4. Accesoriile in tinutele pentru evenimente de zi si de seara

2. Ce pantofi de barbati sa alegi in functie de evenimente si de specificul lor?

3. Intrebari si raspunsuri frecvente despre tinutele de evenimente pentru barbati                                                                                                                        

1. Tinute pentru barbati – Ce haine sa porti la evenimente?

Desi poti avea impresia ca este usor sa alegi hainele potrivite, de multe ori nu este simplu deloc. De aceea, este important sa te orientezi catre cateva piese basic, pe care le poti combina apoi cu alte articole care sa fie conforme cu stilul tau. Pentru a reusi acest lucru, este bine intotdeauna sa ai in garderoba o serie de produse de la care sa poti porni:

1.1. Camasi de evenimente pentru barbati

In sifonierul tau cu siguranta exista diverse tipuri de camasi pentru barbati – este recomandat sa ai cateva imprimeuri diferite, dar si variante dintr-o singura culoare, pentru a le putea asorta si purta in functie de evenimentele la care participi. 

In general, camasile uni sunt recomandate pentru outfituri elegante. Insa, daca te pregatesti pentru o ocazie speciala la care este mai potrivit stilul casual, te poti juca cu o multime de modele inedite, care se preteaza intr-un astfel de context. 

 

1.2. Pantaloni barbatesti pentru evenimente

Pentru tinute care sa se potriveasca la evenimente de zi, este recomandat sa optezi pentru pantaloni casual pentru barbati – nu doar ca iti ofera un aspect placut, ci te ajuta sa te simti extrem de confortabil. Totusi, in cazul in care te vei duce in locuri speciale sau mondene, orienteaza-te catre stilul elegant. In functie de acest factor, black tie sau white tie sunt concepte vestimentare binevenite, care iti stau la dispozitie in orice situatie. 

1.3. Sacoul – un must in tinutele barbatesti pentru evenimente speciale


Si in ceea ce priveste sacoul trebuie sa tii cont de cateva sfaturi: este necesar sa ai in sifonier doua tipuri – de zi si de seara. Astfel, vei fi pregatit pentru orice fel de eveniment care poate aparea, fiindca ambele pot fi purtate des, in majoritatea dress code-urilor.

1.4. Accesoriile in tinutele pentru evenimente de zi si de seara

Chiar daca ti-ai pus imbracamintea la punct, nu trebuie sa uiti de accesorii. Indiferent de momentul din zi in care are loc evenimentul, acestea vor da un aer rafinat si personal tinutei tale. Fie ca ai nevoie de cravatepapioane sau butoni, fie de curele sau sosete, important este sa te echipezi in mod eficient. Alege modele care sa fie pe gustul tau si care sa fie complementare pieselor vestimentare pe care le-ai selectat. Poti urmari exemple ale specialistilor in moda, pentru a decide ce te atrage.


2. Ce pantofi de barbati sa alegi in functie de evenimente si de specificul lor?

Pantofii sunt esentiali in procesul de creare a outfitului ideal, fiindca au rolul de a defini tinuta respectiva din punct de vedere estetic. Insa, pentru a te indrepta catre perechea de pantofi potrivita, nu uita sa iei in considerare doi factori de baza: aspect si confort. Niciunul dintre acestia nu este de ignorat – incaltamintea trebuie sa se incadreze din punct de vedere stilistic in ansamblul vestimentar deja creat si, cel mai important, sa fie comoda, fiindca, pentru a te putea simti bine pe toata durata evenimentului, acest lucru este necesar. 

                                                                                                                                                                              Vezi produsul      
                                                                                                                                                                                  Vezi produsul                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Vezi produsul  
 

Asadar, atunci cand trebuie sa mergi la un eveniment, imbracamintea si incaltamintea reprezinta alegeri semnificative in tot acest proces. Ai incredere in preferintele tale si opteaza pentru articole care sa te avantajeze si in care sa te poti distra in voie. Exista putine reguli de care este bine sa nu uiti, iar mai apoi, ai libertatea de a te bucura de ocazia speciala la care vei lua parte!

 

Surse foto: shutterstock.com, gama.ro
 

3. Intrebari si raspunsuri frecvente despre tinutele de evenimente pentru barbati

 

Ce tinuta poarta barbatii la un botez? 

In functie de dress code-ul propus, poti alege o tinuta mai lejera, cu o camasa casual, sau una mai eleganta. Poti opta, de asemenea, pentru pantaloni chinos sau accesorii care sa fie conforme cu stilul tau.

Ce inseamna o tinuta black tie pentru evenimente oficiale?

Tinuta black tie este recomandata in cazul contextelor formale, precum petreceri caritabile, cine sau baluri. Aceasta este formata din sacou negru sau bleumarin, camasa alba, pantaloni si pantofi negri si un papion.

Ce tinuta sa port la nunta?

Daca tu esti mirele, poti opta pentru un costum elegant, format din sacou, pantaloni si camasa, accesorizat cu o pereche de pantofi potriviti. Insa, daca esti invitat, sau pur si simplu vrei sa te simti comod, te poti orienta si catre variante mai relaxate, precum cele casual.
 

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

0722604724 comenzi@gamasibiu.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!