Cele mai populare gulere pentru camasi

Cele mai populare gulere pentru camasi
Timp de citit: < 1 minut

Gulerul camasii se alege in principal in functie de contextul in care vei purta camasa. Gulerele si forma lor sunt esentiale in desavarsirea unei tinute, asadar iata care sunt cele mai populare tipuri de gulere.
 

Gulerul clasic

     Acest tip de guler se poarta cu o cravata ingusta sau cu papion si este potrivit atat pentru tinute de ocazie , cat si pentru cele mai casual. Ofera un efect de suplete celui care il poarta, fiind on alegere buna pentru barbatii cu fata rotunda.

Gulerul evazat

     Acesta este unul dintre cel mai des intalnite tipuri de guler, fiind potrivit pentru orice constitutie si ocazie. Poate fi purtat la costum sau la o tinuta mai lejera, cu sau fara cravata.

Gulerul button down(cu nasturi)

     Acest guler provine din universul jucatorilor de polo, fixarea cu nasturi a colturilor gulerului eliminand riscul ca acesta sa fluture in fata jucatorului pe durata cursei. Asadar este purtat preponderant la tinute mai sport sau casual.Se poate purta cu sau fara cravata.

Gulerul tunica

     se poarta fara cravata si iti ofera mai multa lejeritate in tinuta. Daca iti place sa experimentezi, include in garderoba ta acest tip de guler.

Gulerul randunica(pentru papion)

     Este cel mai elegant tip de guler. Poate fi purtat doar cu papion si de obicei cu un frac. Camasa cu acest tip de guler este una deosebita, potrivita pentru ocazii speciale.

Nu uita sa ne vizitezi site-ul www.gama.ro
​​​​​​​

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

0722604724 comenzi@gamasibiu.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!