Cu ce se asorteaza culoarea roz sau cum poate fi integrata cu usurinta in orice outfit

Cu ce se asorteaza culoarea roz sau cum poate fi integrata cu usurinta in orice outfit

Un barbat iluminat stie ca intrebarea  „cu ce se asorteaza rozul” a inceput sa fie de multa vreme o intrebare foarte pertinenta pentru sexul din care fac parte. Cu toate acestea, rozul este in continuare o culoare slab reprezentata in majoritatea garderobelor barbatilor. Cea mai mare grija a barbatilor e ca vor parea efeminati in culoarea roz, insa niciun barbat nu ar trebui sa spuna „rozul nu e de mine”. Totul consta in felul in care il integrezi in stilul tau.

 

Odata ce ai inteles  cum si cu ce se asorteaza rozul, esti liber sa incepi sa experimentezi cu aceasta culoare, demonstrand ca un barbat poate purta roz si sa fie in continuare vazut ca ceea ce este - cea mai puternica expresie a masculinitatii. 

Cuprins

 
  1. Cu ce se asorteaza culoarea roz in functie de ocazie

1.1. Cum pot asorta rozul la birou

1.2. Rozul pudrat pentru tinutele casual

1.3. Cum pot asorta rozul prafuit la outfiturile elegante

 
  1. Cu ce se asorteaza culoarea roz in functie de tenul tau

2.1. Ce roz e potrivit pentru un ten inchis la culoare

2.2. Nuanta de roz potrivita pentru un ten deschis la culoare

2.3. Rozul pentru un ten neutru 

 
  1. Cum poti asorta culoarea roz la celelalte culori din tinuta

3.1. Asortare roz cu bej

3.2. Asortarea rozului cu albastru inchis

3.3. Asortare roz si gri

 
  1. Intrebari si raspunsuri frecvente despre asortarea culorii roz

     1. Cu ce se asorteaza culoarea roz in functie de ocazie

    Rozul este personalitate. Purtarea acestei culori spune automat oamenilor ca ai o personalitate puternica. Faptul ca ceilalti barbati nu folosesc des aceasta culoare in tinutele lor, inseamna ca vei iesi in evidenta atunci cand alegi sa o porti.

    1.1. Cum pot asorta rozul la birou

    Fie ca mergi spre birou, la o intalnire cu un client sau o conferinta de business, o camasa sau un accesoriu roz poate fi o piesa vestimentara fantastica. 

    Ca sa te asiguri ca nimeresti tinuta, daca vorbim de camasi, mergi pe o camasa roz pal de bumbac, cu o croiala foarte fitted pe corpul tau si combin-o cu o pereche de pantaloni pastrand aceeasi proportie - adica care sa urmeze linia corpului tau - nici stramti, dar cu siguranta nici largi. Este recomandat ca pantalonii sa fie de o culoare inchisa, camasa trebuie indiscutabil sa fie bagata in pantaloni si asigura-te ca ai un look impecabil - poarta o curea. 



1.2. Rozul pudrat pentru tinutele casual

Camasile roz pot fi perfecte pentru ocazii in care vrei sa mizezi pe un look casual. Data viitoare cand mergi la un bar sau in oras cu prietenii, poti lua in considerare o camasa roz - poti alege ori un pattern uni, o camasa roz pudra in patratele sau o camasa in dungi. Apoi, o poti combina usor cu o pereche lejera de blugi inchisi la culoare si esti gata. 


1.3. Cum pot asorta rozul prafuit la outfiturile elegante

Daca vrei sa mergi pe o combinatie clasica, alege sa asortezi un sacou gri cu o camasa roz - acest combo te va face sa arati stylish si sofisticat. Mai intrigant ca normalele camasi albe, o camasa roz va adauga un plus de interes outfitului tau business fara sa il ingreuneze. 

Ia aminte sa alegi tonuri potrivite - poti purta un sacou gri de o culoare mai inchisa asortat la un roz pal, dar nu un sacou deschis cu un roz aprins. In general, asigura-te ca ai un look echilibrat - daca vrei sa mergi la sigur, combina un sacou deschis la culoare cu o camasa deschisa la culoare si un sacou inchis la culoare cu o camasa inchisa la culoare. 

Finalizeaza lookul cu pantofi negri sau maro, pentru a adauga la aspectul clasic. 




 2. Cu ce se asorteaza culoarea roz in functie de tenul tau

Pentru a te asigura ca poti sa porti culoarea roz fara probleme, cheia este sa porti culoarea potrivita tipului tau de ten - deci va trebui sa alegi rozul potrivit tie. 

Ca majoritatea lucrurilor in materie de moda, trebuie sa lucrezi cu opusuri si contraste. 

 2.1. Ce roz e potrivit pentru un ten inchis la culoare

Pentru un ten inchis la culoare, in majoritatea cazurilor cea mai potrivita nuanta de roz va fi una pala, prafuita. Desi rozul potrivit se complementeaza minunat cu acest tip de piele, exceptii de la regula pot fi facute oricand - in special daca vei lua decizia curajoasa de a purta roz in partea de jos a corpului. 


2.2. Nuanta de roz potrivita pentru un ten deschis la culoare

Desi multi spun ca pentru cei cu un ten deschis la culoare un roz inchis la culoare, un roz puternic, ar fi cea mai buna optiune, e posibil ca aceasta sa nu fie cea mai buna ruta pentru a obtine efectul vizual pe care il urmaresti. 

Alege un roz care nu este nici foarte deschis, insa nici prea puternic si vei gasi cea mai fericita optiune de mijloc. Daca nu esti sigur ca ai gasit nuanta potrivita, incepe cu elemente mai mici - poarta o cravata roz si vezi ce feedback vei primi. Apoi, cand vei prinde mai multe incredere, poti incerca o camasa roz sau chiar un sacou. 


2.3. Rozul pentru un ten neutru

Pentru cei care nu se incadreaza neaparat in nicuna dintre cele doua categorii mentionate anterior, atunci pot fara probleme sa poarte orice tip de roz. 


 3. Cum poti asorta culoarea roz la celelalte culori din tinuta

Rozul este, de fapt, o culoare foarte usor de purtat si se potriveste uluitor de bine cu majoritatea culorior intalnite in garderoba unui barbat - griuri, albastru, maro si, bineinteles, alb si crem sau bej. 
 

 3.1. Asortare roz cu bej

Cand vine vorba de eleganta absoluta, combinatia care nu va dezamagi niciodata este purtarea unei camasi roz prafuit asortata cu pantaloni de stofa albi. Pentru a acorda acestui ansamblu o estetica chiar si mai sofisticata, adauga la ea o pereche de pantofi maro clasici sau maro cognac.



3.2. Asortarea rozului cu albastru inchis

Daca vrei o combinatie foarte eleganta, care creeaza un look cu adevarat special si rafinat, mergi pe combinatia de roz prafuit si asorteaza-l cu o nuanta soft, dar inchisa de albastru. 

Poti opta pentru o camasa de culoarea roz, un sacou gri si un accesoriu de tip bastista la sacou, unde albastrul va fi culoarea de accent. Alternativ, poti opta pentru o cravata de culoarea albastru care se asorteaza perfect cu rozul. 

Adauga un aer roial acestei tinute cu o pereche clasic-eleganta de butoni. 



3.3. Asortare roz cu gri

Combinatia de roz cu gri este probabil una dintre cele mai intalnite si curate combinatii din garderoba barbatilor. Daca vrei o idee de outfit cu care sa megi la sigur, alege un costum gri, pantofi de culoare maro si camasa roz pal. Pastreaza nota de accent in roz - eventual camasa si o batista la sacou, iar celelalte accesorii si elemente trebuie sa fie maro.


Prin urmare, rozul nu reprezinta, cu siguranta, o culoare exclusiv feminina. Aceasta poate fi usor integrata in diverse tinute si combinatii vestimentare pentru un plus de culoare, indiferent de ocazie. Acum ca ai aflat cu ce poti asorta cel mai bine rozul, scoate-ti sacoul preferat din dulap si construieste cea mai eleganta tinuta!

Surse foto: Shutterstock.com, Gama.ro. 

 Intrebari si raspunsuri frecvente despre asortarea culorii roz

  1. Cum pot purta roz fara sa para prea extravagant? 

    Orice barbat ar trebui sa experimenteze mai mult cu acesta culoare atat de versatila. Daca insa nu esti inca confortabil cu a purta haine roz, precum camasi si sacouri, atunci poti incepe sa adaugi in outfiturile tale rozul ca o nota de accent - poti opta pentru un accesoriu de aceasta culoare. Alege o batista pentru buzunar roz, o cravata sau chiar sosetele. 
     

  2. Daca port o camsa roz, trebuie sa mai am si altele elemente roz in tinuta?

    Nu esti obligat sa porti mai multe elemente de aceeasi culoare. Cu toate acestea, ca regula generala, orice culoare pe care o porti ar trebui sa se regaseasca cel putin inca intr-o alta parte. De exemplu, daca porti o camasa roz, poti de altfel sa ai o batista roz. Aceasta este mai mult o sugestie insa, nu este nimic gresit in a merge pe un singur element. 
     

  3. Cum pot spala rozul fara sa ii modific nuanta?

    Ai grija ca atunci cand speli haine colorate sa le intorci pe dos penru a proteja cat mai mult materialul. Seteaza o temperatura de spalare cat mai joasa si urmeaza mereu instructiunile gasite pe eticheta fiecarei piesa vestimentare in parte. 

  4. Pot asorta rozul cu alt roz?

    Bineinteles. Poti purta chiar si monocrom. Tine cont doar de tipul de roz - exista nuante de roz inclinate mai mult spre culori reci, altele sunt rozuri mai calde. Ai grija sa nu le combini si tine cont si de contraste. In final, iti e permis sa porti ce ti se pare tie ca e interesant si iti reflacta cel mai mult personalitatea. 

     

 

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

0722604724 comenzi@gamasibiu.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!