Cum se poarta camasa? – Sfaturi pentru barbati

Cum se poarta camasa? – Sfaturi pentru barbati
Timp de citit: 3 minute

Camasa este un articol de imbracaminte de baza, care poate fi purtat in numeroase feluri. In plus, este o piesa vestimentara versatila, care poate fi luata in considerare la foarte multe evenimente. 

Camasa poate reda un plus de eleganta si de rafinament oricarui barbat, motiv pentru care aceasta trebuie sa fie purtata ca la carte. Citeste in continuare articolul, pentru a afla cum poti purta camasile barbatesti. 

CUPRINS

  1. Cum se poarta camasa alba – Reguli de purtare 
  2. Cum se poarta camasa colorata – Sfaturi pentru un look perfect

1. Cum se poarta camasa alba – Reguli de purtare

Camasa alba poate fi luata in considerare atat la outfiturile casual, cat si la cele elegante, office. De aceea, este recomandat ca orice barbat sa aiba in garderoba un astfel de articol, care poate fi purtat in multe imprejurari. 

Daca iti doresti sa arati mereu de nota 10, atunci este bine sa urmezi cateva sfaturi cu privire la purtarea camasii albe. Acestea sunt:

  • Lasa doar un nasture descheiat

Foarte multi barbati considera ca pot purta camasa alba cu mai multi nasturi descheiati. Acest tip de articol vestimentar se poarta doar cu nasturele de la gat descheiat, insa doar in cazul in care nu porti cravata sau papion. 

Prin urmare, daca vrei sa ai un look stilat, este bine sa tii cont de aceasta regula de baza.

  • Adauga un element care sa scoata tinuta in evidenta

Camasile albe sunt clasice, motiv pentru care acestea nu ies in evidenta, insa adauga un plus de farmec look-ului. In cazul in care iti doresti sa-ti pui personalitatea in valoare, este indicat sa integrezi in tinuta un element nonconformist sau unul cu o culoare aparte. 

Astfel, poti adauga peste camasa un cardigan portocaliu, mai ales daca in partea de jos porti pantaloni negri la dunga si mocasini intr-o nuanta inchisa. 

  • Accesorizeaza ca la carte

Daca te gandesti sa porti o camasa alba cu un sacou sau cu o vesta eleganta, atunci este bine sa accesorizezi cat mai bine tinuta, astfel incat sa nu obtii un look plictisitor. Prin urmare, adauga cateva bratari stralucitoare la mana, o cravata cu o nuanta deosebita, butoni sau o pereche de sosete colorate, care sa iasa in evidenta. 

In acest context, camasa va trebui purtata in pantaloni. Afla aici care sunt situatiile in care poti purta camasa afara din pantaloni.

Este bine ca la fiecare vestimentatie in parte sa incerci sa-ti atasezi personalitatea cat mai mult. Doar in felul acesta, poti obtine tinute originale, foarte placute.
outfit potrivit pentru iesire in oras, camasa slim fit cu carouri colorate

 2. Cum se poarta camasa colorata – Sfaturi pentru un look perfect

In cazul in care adori camasile colorate ori pe cele cu diferite imprimeuri, trebuie sa stii ca le poti purta la fel de mult precum camasa alba. 

Daca regulile de purtare ale camasii albe sustin accesorizarea si accentuarea tinutelor, atunci cand vine vorba despre regulile de purtare ale camasilor colorate, lucrurile se schimba putin. 

  • Evita asortarea excesiva a camasii cu restul tinutei

Multi barbati sunt de parere ca un look perfect este acela care are piesele vestimentare foarte bine asortate. Acest lucru era la moda in trecut, insa astazi nu se mai pune atat de mult accent pe acest lucru. In fapt, sunt mult mai apreciate outfiturile realizate cu diferite contraste cromatice.

De exemplu, camasa bleumarin nu trebuie sa fie asortata decat cu sosetele. In rest, poti purta o pereche de pantaloni bej si o pereche de pantofi maro. 

In cazul in care te gandesti cu ce sa asortezi camasa neagra, trebuie sa stii ca este esential sa stai cat mai departe de tinutele monocromatice realizate cu aceasta nuanta. Acest tip de camasa poate fi purtata doar cu piese vestimentare deschise la culoare, care sa adauge luminozitate look-ului. 

  • Evita accesorizarea excesiva

In cazul in care te gandesti sa porti o camasa galbena sau una verde, trebuie sa stii ca este mult mai bine sa stai cat mai departe de accesorii, pentru a nu incarca inutil tinuta din punct de vedere vizual. 

Astfel, daca iubesti nuantele puternice si adori sa le porti, atunci trebuie sa renunti la ceasurile cu cadrane mari sau la bratarile stralucitoare cu pietre pretioase. Camasile colorate pot fi purtate intr-un mod cat mai simplu. 

Asadar, tine cont de toate aceste sfaturi, pentru a nu da gres niciodata atunci cand vine vorba despre purtarea camasilor preferate. 

Sursa foto: Gama.ro

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

0722604724 comenzi@gamasibiu.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!