In camasa barbatului

In camasa barbatului
Timp de citit: 2 minute

In ultimii 40 de ani, noi femeile, am tanjit dupa egalitate. Egalitatea dintre sexe, in care sa le aratam barbatilor( sau sa ne demonstram noua) ca ne putem ridica la nivelul lor si chiar depasi.

Usor usor am inceput sa iesim in societate, sa facem meserii barbatesti, sa uitam de feminitate, sa ne imbracam ca ei si de cele mai multe ori, prin comportament si tarie sa uitam de femeia din noi.

Insa cum barbatii sunt minuni pentru noi si nu putem trai fara ei, (ca de, noi intre noi nu ne putem cicali si nici asa rezistente ca barbatii nu suntem), am ales totusi o cale de mijloc: nu ne mai luptam cu ei sa le aratam cine suntem, ci ne aliam cu ei. Asadar ne mutam la ei, le invadam spatiul cu hainele, pantofii si pisicile noastre, apoi trecem la categoria grea: ocuparea baii, a dormitorului si nu in utimul rand a dulapului.Sincera sa fiu cu voi ma intreb adesea, cum rezista sarmanii barbati si nu cedeaza psihic:)

Nu stiu de ce, insa majoritatea dintre noi odata ajunse in dulapul lor nu ne putut stapanii pana nu ajungem sa imprumutam minunea aceea alba, impecabil calcata si apretata care sta cuminte  pe umeras si striga catre noi : Poarta-ma.Poarta-ma…Camasa.

Barbatii sunt si ei fiinte frumoase (ca se presupune ca ne indragostim de ei), iar hainele lor sunt pur si simplu irezistibile.

Nu cred ca exista vreo femeie care sa nu fi incercat macar o data sa poarte o camasa barbateasca.

Sunt asa sexi incat nici un partener nu se mai supara cand isi vede piesa lui frumos apretata ca se sifoneaza sub zambetele atragatoare ale iubitei lui.

La drept vorbind exista cateva elemente din garderoba barbatiilor care vin de minune pe noi femeile, si ne pun mai bine in evidenta feminitatea.

Stramt, nu este intotdeauna si atragator. O camasa barbateasca, impecabil calcata, ne da un aer serios si masculin, reusind atat de simplu sa puna in valoare feminitatea.

Butonii sunt bijuteriile mele preferate. Butonii barbatesti, contureaza mainile delicate si rafinate ale femeilor. Butonii sunt ca punctul pe I sau ca ultimul cuvant intr-o disputa, un element rafinat si puternic vizual.

Hainele barbatesti sunt versatile, pentru ca putem crea cu ele si tinute sexi, de casa , dar si tinute office. Le putem introduce ca piese de rezistenta in outfitul de zi cu zi sau sa le purtam la evenimente speciale.

O alta piesa furata de la barbati, si care poate forma o tinuta este vesta . Acesta reuseste cu desavarsire sa puna in evidenta talia si bustul feminin,

Indiferent ca suntem femei singure sau maritate, intr-o relatie sau intr-o relatie complicata, daca avem sau nu de la cine imprumuta ( adica confisca definitiv si irevocabil) o camasa, o cravata, sau una din piesele amintite mai sus, avem norocul ca exista magazine dedicate barbatilor, din care ne putem alege ceea ce ne place. Caci purtate cu atitudinea corecta oricare dintre noi putem  fi irezistibile .

Daca v-am deschis pofta  pentru moda masculina intrati si uitati-va printre lucrurile si accesorile faine (ca sunt de la Sibiu oamenii acestia) a celor de la www.gama.ro

Semnat, Andreea ( fan camasi GAMA)

 

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

0722604724 comenzi@gamasibiu.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!