MODA MASCULINA: Idei de tinute cu camasi care atrag admiratia femeilor

MODA MASCULINA: Idei de tinute cu camasi care atrag admiratia femeilor
Timp de citit: 6 minute

Nu doar femeile sunt pasionate de moda si de articole de imbracaminte in voga, ci si barbatii, deoarece si acestia isi doresc nespus de mult sa arate extraordinar in momentul in care ies din casa. Tendintele in materie de fashion pentru primavara-vara lui 2020 sunt create pentru toti domnii, fapt pentru care in aceste anotimpuri nu ai cum sa nu fii la moda.  

Barbatii anului 2020 adora stilul elegant, dar si pe cel casual, care reuseste sa-i puna in valoare cu mare usurinta. Acestia iubesc camasile si tinutele concepute cu aceste articole vestimentare, fapt pentru care moda verii 2020 este gandita si realizata in mare parte cu mai multe tipuri de camasi.  

CUPRINS 

1. Moda 2020 – Idei de tinute in tendinte pentru barbati 

2. Intrebari si raspunsuri frecvente despre moda anului 2020 

1. Moda 2020 – Idei de tinute in tendinte pentru barbati  

Moda anului 2020 este jucausa, versatila si surprinzatoare. Barbatii au inceput in ultima vreme sa lase pe locul doi tinutele sport si sa se orienteze tot mai mult spre cele casual-elegante care sunt foarte apreciate de catre femeile moderne. 

Tendintele vestimentare 2020 sunt ideale atat pentru barbatii care iubesc sa poarte tenisi zilnic, cat si pentru cei care se simt comod si in pantofi din piele.  

Moda verii 2020 rezumata in cateva tinute de luat aminte: 

 Camasa in dungi, pantaloni tip tigareta si pantofi sport 

Daca iti doresti sa te simti cat mai comod posibil, opteaza pentru o camasa in dungi, vaporoasa pe care s-o porti cu o pereche de pantaloni crem tip tigareta si cu pantofi sport deschisi la culoare. Este foarte important sa sufleci subtil manecile si sa deschei 2 nasturi de la gat pentru a obtine un look irezistibil. Este un outfit ideal pentru o plimbare lunga prin parcurile din oras.  

 

 Camasa cu imprimeu, pantaloni scurti si mocasini 

Pentru barbatii nonconformisti care nu se tem sa iasa din tipare sunt potrivite camasile cu imprimeu. In cazul in care te pregatesti sa iesi la o terasa impreuna cu iubita, alege sa o asortezi cu o pereche de blugi scurti cu taieturi si cu mocasini casual. Este ideal sa adaugi un rucsac din piele si un ceas metalic. 

 

 Camasa din denim, blugi si mocasini cu ciucuri 

Camasa din denim nu se va demoda niciodata, fapt pentru care este inclusa in tendintele de moda pentru vara lui 2020. In cazul in care trebuie sa mergi la o intalnire de afaceri, dar vrei sa fii si sa pari foarte relaxat, imbrac-o alaturi de o pereche de blugi albi sau crem si incalta o pereche de mocasini cu ciucuri din piele intoarsa. In acest fel, vei obtine un look greu de trecut cu vederea. 

 Camasa clasica, pantaloni la dunga si pantofi din piele 

Moda masculina a anului 2020 nu exclude camasile business clasice sub nicio forma. Un astfel de model poate fi purtat atat la birou, cat si la o petrecere unde trebuie sa arati fantastic. Ideal ar fi sa porti acest articol vestimentar cu o pereche de pantaloni la dunga si cu pantofi din piele naturala.  
 

Dupa cum se vede, tendintele 2020 sunt concepute pentru gusturile tuturor domnilor. Astfel, daca vrei sa intorci privirile femeilor, nu trebuie decat sa scoti cea mai noua camasa barbateasca din dulap si sa o imbraci cu zambetul pe buze.  

 Sursa foto: Gama.ro, Pinterest.com 

2. Intrebari si raspunsuri frecvente despre moda anului 2020  

• Ce poarta barbatii in 2020?

Moda din 2020 este casual, astfel incat poti purta cu lejeritate atat tricouri oversize, cat si camasi cu imprimeuri sau cambrate pe care sa le asortezi cu tenisi, astfel incat sa obtii un look relaxat.  

• Cum poate fi purtata camasa cu maneci scurte? 

Daca iti plac camasile cu maneci scurte, trebuie sa stii ca acestea pot fi purtate cu blugi largi, boyfriend, pantaloni scurti cu imprimeu sau cu pantaloni la dunga pentru un aspect putin mai serios.  

• Care este culoarea anului 2020? 

Moda pentru barbati in 2020 este casual, astfel incat exista o gama larga de nuante si tonuri pe care le poti adopta la vestimentatiile pe care alegi sa le porti. Te poti orienta atat spre diferite nuante de albastru sau de verde, cat si spre portocaliu sau rosu. 

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

0722604724 comenzi@gamasibiu.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!