Pantaloni regular fit pentru barbati: Descopera cum trebuie purtati!

Pantaloni regular fit pentru barbati: Descopera cum trebuie purtati!
Timp de citit: 4 minute

Atunci cand alegi o tinuta barbateasca, trebuie sa tii cont de anumite lucruri. In primul rand, este foarte importanta ocazia sau momentul zilei in care alegi sa porti o anumita tinuta. Nu orice outfit se potriveste in orice situatie, asa ca, daca iti doresti sa ai un look impecabil, trebuie sa tii cont de anumite sugestii. 

Daca vrei sa te indrepti catre tinute din zona office si casual, atunci pantalonii regular fit sunt o alegere extraordinara. Daca iti doresti sa descoperi cum sa ii porti si care sunt cele mai potrivite tinute atat pentru job, cat si pentru o iesire in oras, atunci citeste in continuare acest articol.

Cuprins

1.      Cum porti pantalonii regular fit in functie de anotimp si de ocazie

2.      Cu ce incaltaminte asortezi o pereche de pantaloni regular fit pentru barbati 

3.      Ce sa porti in partea de sus cu o pereche de pantaloni regular fit pentru barbati


1. Cum porti pantalonii regular fit in functie de anotimp si ocazie

Daca ai un loc de munca unde trebuie sa porti tinute office, atunci pantalonii regular fit sunt cea mai buna optiune pentru tine. De asemenea, sunt o varianta excelenta si pentru zile de nastere sau evenimente mai importante, oferind un aer elegant, dar in acelasi timp casual.

Pot fi purtati oricand, indiferent de anotimp, insa poti opta pentru diverse culori, in functie de sezon. De exemplu, in anotimpul rece poti alege pantaloni regular inchisi la culoare, precum maro, visiniu, vernil sau negru, iar in sezonul cald poti opta pentru modele mai deschise la culoare, precum crem, bleu si alb. Un rol important in alegerea pantalonilor potriviti il au si camasile pe care le porti in mod obisnuit. De exemplu, camasile in carouri in culorile mustar si visiniu sunt mai de graba potrivite pentru anotimpul rece.



2. Cu ce incaltaminte asortezi o pereche de pantaloni regular fit pentru barbati

O pereche de pantaloni regular fit pentru barbati pot fi asortati cu o multime de modele de incaltaminte. Un aspect important este locul in care doresti sa mergi purtand o astfel de tinuta. 

De exemplu, in sezonul rece poti opta pentru o pereche de ghete. Pe acestea le poti asorta fara nicio problema cu o camasa in carouri, care sa se potriveasca de minune cu celelalte piese vestimentare. 

Pentru sezonul cald, poti alege o pereche de pantofi, iar daca nu mergi la birou, o alegere buna sunt si pantofii sport. Daca ai o camasa simpla, poti alege si o pereche de sneakers pe care sa ii porti cu pantalonii regular. Trebuie sa fii atent la culori si la cum alegi sa le combini, in asa fel incat totul sa se armonizeze.

3.  Ce sa porti in partea de sus cu o pereche de pantaloni regular fit pentru barbati

Pantalonii regular fit pentru barbati sunt usor de asortat si de purtat cu o multime de lucruri. Poti opta pentru camasi in carouri, de diferite culori sau chiar variante simple. De exemplu, daca iti doresti un outfit simplu si clasic, poti opta pentru o pereche de pantaloni regular negri sau albastri si o camasa alba sau neagra. Genul acesta de outfit poate fi purtat atat in oras, cat si la birou, intr-o zi de munca.

Totusi, daca nu iti doresti sa ii porti numai cu camasi, atunci trebuie sa stii ca acestia se pot purta si cu tricouri sau bluze cu maneca lunga. Fiind un model mai elegant, cea mai buna varianta, atunci cand alegi tricoul, este sa optezi pentru unul simplu, fara niciun imprimeu. Acest lucru este valabil si pentru o bluza cu maneca lunga. De asemenea, in sezonul rece, poti combina o maleta in orice culoare iti doresti cu o pereche de pantaloni regular si ghete de iarna.
 

Alegerea tinutelor perfecte pentru birou sau pentru iesirile in oras poate fi de multe ori obositoare, mai ales daca esti in pana de idei. Daca iti doresti sa nu pierzi prea mult timp plimbandu-te prin magazine si cautand articolele potrivite de imbracaminte, atunci nu ezita sa comanzi ceea ce iti doresti online. Produsele vor ajunge direct la tine acasa, fara ca tu sa te mai deplasezi pana in mall.

Sursa foto: gama.ro, shutterstock.com

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

0722604724 comenzi@gamasibiu.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!