Pantalonii chinos – Cum sa porti acest model la orice ocazie

Pantalonii chinos – Cum sa porti acest model la orice ocazie
Timp de citit: 6 minute

Pantalonii chinos reprezinta cea mai practica si versatila piesa vestimentara din garderoba barbatilor. Acestia se pot asorta usor cu multe articole si pot fi purtati la diferite evenimente sau chiar la o iesire in oras cu prietenii. Acestia vin intr-o gama larga de culori, de la branduri diferite, mulandu-se perfect pe nevoile reprezentantilor sexului masculin.

Cuprins

  1. Ce sunt pantalonii chinos si cum pot fi purtati
  2. Combinatii vestimentare ce NU functioneaza cu pantalonii chino: exista astfel de outfituri?
  3. Intrebari si raspunsuri frecvente despre pantalonii chinos

1. Ce sunt pantalonii chinos si cum pot fi purtati

Daca te intrebai ce inseamna modelul chinos, acesta se pot defini ca fiind o pereche de pantaloni din bumbac, conceputi pentru a fi purtati la tinute casual, dar si la cele office. Acestia au aparut in garderoba barbatilor de foarte mult timp (jumatatea secolului al XIX-lea) si continua sa faca parte din aceasta din ce in ce mai des in zilele noastre.

Pantalonii chinos pot fi realizati in mod diferit, avand diverse cusaturi si culori, putand fi purtati chiar si pentru o iesire oras sau adaugati la o camasa, pentru a contura un look mai elegant.

Daca porti pantaloni chinos, ai o multime de variante cu care ii poti asorta, fiind dificil sa dai gres cu orice ai alege. Poti face nenumarate combinatii, insa trebuie sa fii atent atunci cand alegi culorile.


 




Pantaloni chinos & tricou

Unul dintre cele mai clasice look-uri il reprezinta cel compus din pantaloni chinos, tricou si o pereche de adidasi sau mocasini. 

Poti alege orice culoare la pantaloni, putand asorta la ei un tricou negru, alb, albastru marin sau chiar si un tricou in dungi. La aceasta combinatie poti adauga o pereche de adidasi albi si deja ai creat un look de vara perfect de purtat intr-o zi calduroasa.


 

Pantaloni chinos & camasa

Un alt look clasic este cel compus din pantaloni chinos si camasa. Fie ca alegi un model uni sau una in carouridungi sau alte imprimeuri, acesti pantaloni nu te restrictioneaza in a fi inventiv. In ceea ce priveste incaltamintea, poti opta pentru o pereche de pantofi Oxford si cu siguranta nu vei da gres cu aceasta tinuta.

Pantaloni chinos & Palton/Sacou

Pantalonii chinos ofera atat un look casual, cat si unul elegant, in functie de piesele vestimentare cu care alegi sa ii combini. Daca vrei o tinuta casual, dar cu note de eleganta, de exemplu, poti purta pantaloni chinos albastri, o camasa sau un pulover in aceeasi culoare, o pereche de pantofi Oxford Wingtip in culoarea maro si, ca piesa de rezistenta, poti adauga un palton negru sau un sacou.


 

2. Combinatii vestimentare ce NU functioneaza cu pantalonii chino: exista astfel de outfituri?

Avand in vedere ca cel mai mare avantaj al pantalonilor chino este chiar faptul ca sunt usor de adaptat la aproape orice tinuta, exista, oare, si ocazii in care acestia NU se preteaza?

Pana acum s-a vorbit despre faptul ca acestia pot fi combinati cu o multime de articole vestimentare, perfecte atat pentru mersul la birou, intalniri formale sau iesiri in oras, insa este posibil ca acestia sa nu arate intotdeauna atat de potrivit.

Cazurile acestea sunt foarte rare, insa merita sa fie mentionate. Nu este recomandat ca acest model sa fie purtat in timpul antrenamentelor de sport, la ocazii unde se cere un dress code pretentios (unde este mai indicat purtarea unui costum) sau in anotimpul rece, deoarece nu ofera un confort termic perfect in zilele geroase. 

In afara acestor situatii, pantalonii chino pot fi purtati in orice combinatie, fiind important sa se ia in considerare si nuanta acestora, pentru a-i asorta cat mai estetic.

Dupa cum poti observa, pantalonii chinos pot fi asortati usor cu o multime de piese vestimentare, avand diverse imprimeuri si modele. Pregateste-ti lookul in functie de evenimentele la care iti doresti sa participi si alegand camasa potrivita, cu siguranta nu vei da gres atunci cand alegi sa porti o pereche de pantaloni chinos.

Sursa foto: gama.ro; pinterest.com
 

3. Intrebari si raspunsuri frecvente despre pantalonii chinos

Ce pantofi pot purta cu pantaloni chinos?

Din fericire, acest tip de pantalon poate fi purtat cu diverse modele de incaltaminte. Pe langa pantofii clasici Oxford, poti purta modelul chino si cu mocasini, adidasi sau chiar tenisi.

Ce culoare de pantaloni chinos sa aleg pentru un look elegant?

Daca iti doresti sa porti o pereche de pantaloni chinos la un eveniment special si sa abordezi o tinuta eleganta, atunci cele mai potrivite culori pe care le poti alege pentru acestia sunt albastru marin si negru. Combinatia perfecta cu acestia o constituie o camasa alba sau albastra simpla, impreuna cu o pereche de pantofi Oxford.

Cu ce camasi pot purta pantalonii chinos?

Conteaza foarte mult evenimentul pentru care doresti sa iti pregatesti look-ul. Daca vrei, de exemplu, sa pregatesti tinuta pentru o iesire in oras cu prietenii, poti opta pentru o pereche de pantaloni chinos gri, o camasa albastra si pantofi maro, in nuanta curelei. In principiu, poti asorta orice model de camasa cu acesti pantaloni, fie ca este vorba despre una in carouri, simpla sau intr-o culoare deschisa.


 

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

0722604724 comenzi@gamasibiu.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!