Sfaturi : Cum masori corect o camasa

Sfaturi : Cum masori corect o camasa
Timp de citit: < 1 minut
 
Cum masori corect o camasa barbateasca

     Pentru a afla marimea care ti se potriveste, alege din garderoba ta o camasa care iti vine perfect si cu un centimetru de croitorie masoara reperele pe care urmeaza sa ti le prezentam si apoi compara-le cu tabelul nostru de dimensiuni.

     Intinde camasa pe o suprafata plana si masoara urmatoarele:

Pentru a determina circumferinta gulerului desafa camasa, intinde bine gulerul si masoara de la jumatatea butonierei pana la mijlocul nasturelui.

Pentru a masura circumferinta pieptului inchide toti nasturii, intinde camasa pe o suprafata  plana si masoara distanta de la punctele inferioare ale cusaturilor manecilor, in dreptul subratului. Dubleaza valoarea centimetrilor obtinuti si determina astfel circumferinta pieptului.

Masoara intodeauna  circumferinta taliei  cu nasturii inchisi, intre ultimul si penultimul nasture, din tiv in tiv. Dubleaza valoarea centrimetrilor obtinuti si astfel determini latimea taliei.

Lungimea camasii se masoara intodeauna pe spatele camasi, exact pe centru, începând de la cusătura de la baza gulerului și până la tivul cămășii.

Lungimea manecii se determina masurand distanta de la cusatura umarului pana la marginea mansetei. Nu uita sa ne vizitezi site-ul www.gama.ro
 

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

0722604724 comenzi@gamasibiu.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!