Tinuta de petrecere in aer liber: cum sa fii cel mai fermecator barbat dintre toti invitatii?

Tinuta de petrecere in aer liber: cum sa fii cel mai fermecator barbat dintre toti invitatii?
Timp de citit: 6 minute

Ai invitatia pe birou, ai hotarat si cine te va insoti la petrecere, dar ai o mare dilema ce nu-ti da pace: nu stii cum sa-ti alegi tinuta pentru petrecerea in aer liber. Exista multe detalii la care trebuie sa fii atent atunci cand iti organizezi tinuta de petrecere: dress code-ul, in ce sezon are loc evenimentul si cum poti sa te armonizezi cu accesoriile potrivite. Poate fi o adevarata provocare, dar daca urmezi sfaturile din acest articol, vei reusi sa fii cel mai bine imbracat invitat!

Cuprins:

  1. Tinuta de petrecere in aer liber in functie de eveniment
  2. Tinuta de petrecere in aer liber in functie de sezon
  3. Accesoriile potrivite la tinute pentru petreceri in aer liber
  4. Intrebari si raspunsuri frecvente in legatura cu tinuta de petrecere in aer liber pentru barbati

 

1. Tinuta de petrecere in aer liber in functie de eveniment  

Este foarte important sa tii cont de tipul evenimentului atunci cand iti alegi tinuta: este vorba de un garden party, de o petrecere la piscina alaturi de prieteni sau de o nunta unde vor participa mai multi invitati? Este bine sa cunosti aceste detalii, pentru a alege tinuta care ti se potriveste!

  • Stilul casual pentru petrecerea in aer liber

Tinuta casual este potrivita pentru acele petreceri organizate intr-un cadru restrans, alaturi de prieteni. Astfel, nu ai nevoie de un outfit mult prea sofisticat, ci de unul relaxat, poate chiar colorat. O camasa cu imprimeuri, dungi sau carouri poate fi asortata la o pereche de pantaloni inchisi la culoare. O alta combinatie interesanta este tinuta formata din pantaloni albi, camasa deschisa la culoare si un sacou lejer, care sa contrasteze cu restul pieselor vestimentare.

  •  Stilul semi-formal pentru petrecerea in aer liber

Daca esti invitat la un botez, la o nunta sau la un alt eveniment special care se desfasoara in aer liber, atunci va trebui sa integrezi cateva elemente in plus, pentru a crea acea nota aparte de eleganta. Pentru stilul semi-formal, tinuta de petrecere in aer liber nu trebuie sa fie una plictisitoare. Poti sa-ti lasi amprenta cu ajutorul accesoriilor potrivite! De exemplu, o alegere inspirata este un costum negru sau albastru, la care sa adaugi o cravata si o batista care se armonizeaza din punct de vedere cromatic. Astfel, tinuta este suficient de sofisticata, dar pastreaza acea nota fresh, specifica petrecerilor in aer liber. Poti experimenta un stil diferit daca optezi pentru un papion in loc de cravata, iar tinuta va ramane la fel de eleganta.

 

2. Tinuta de petrecere in aer liber in functie de sezon

Vara, atunci cand temperaturile sunt ridicate si esti invitat la o petrecere in aer liber, este indicat sa optezi pentru materiale subtiri, in care sa te simti lejer chiar si in timpul zilei. Alege camasi dintr-un material racoros de in pentru a te bucura, in voie, de confort si eleganta!

Vezi produsul

Vezi produsul

  • Tinuta de petrecere pentru sezonul racoros

Daca vremea este suficient de blanda, ai mari sanse sa fii invitat la o petrecere in aer liber chiar si primavara sau toamna. Totusi, temperaturile pot scadea brusc, de la o ora la alta, asa ca opteaza pentru tesaturi mai pline, cum ar fi bumbacul, stofa sau lana. Astfel, ai o tinuta suficient de confortabila pentru a te bucura de o petrecere care va continua si dupa apusul soarelui.

 

3. Accesoriile potrivite la tinute pentru petreceri in aer liber


Butonii reprezinta un adevarat simbol al elegantei masculine. In general, acestia ar trebui sa se asorteze cromatic cu restul costumului, mai exact, cu nuanta cea mai inchisa a tinutei. Astfel, daca tii seama de acest sfat, cu siguranta butonii vor aduce un plus de rafinament tinutei tale!

  • Ochelarii de soare

Ochelarii de soare ofera un look interesant si stylish pentru toate tinutele pentru petreceri in aer liber! Acestia au intotdeauna un sarm aparte, asa ca, pentru a-ti definitiva outfitul, alege un model care se potriveste trasaturilor fetei tale si indrazneste sa-i impresionezi pe ceilalti invitati de la petrecere!

  • Ceasul

Ceasul barbatesc este un accesoriu versatil, potrivit oricarei tinute de petrecere in aer liber. Insa, trebuie sa tii seama de un aspect important: un ceas sport se asorteaza numai unei tinute casual, in timp ce un ceas elegant este potrivit pentru un eveniment mai deosebit. In ambele cazuri, ceasul va fi un element care nu va trece neobservat, mai mult ca sigur!

In concluzie, daca vei urma aceste sfaturi, te vei integra perfect in atmosfera de petrecere in aer liber, dar nu uita sa adaugi o nota cromatica reprezentativa pentru stilul tau unic!

 

4. Intrebari si raspunsuri frecvente in legatura cu tinuta de petrecere in aer liber pentru barbati

Ce tinuta alegi pentru o nunta desfasurata in aer liber?

Pentru o nunta desfasurata in aer liber, poti opta pentru un costum intr-o nuanta inchisa, o camasa alba, o cravata si o batista ce contrasteaza cromatic si completeaza armonios tinuta.

Ce cravata se preteaza la o tinuta casual?

Daca ai o camasa extravaganta, atunci poti sa optezi pentru o cravata sobra, in culori mai inchise: negru sau albastru, pentru a reduce din efervescenta tinutei. Daca ai o camasa in nuante deschise, atunci o poti asorta cu o cravata mai indrazneata.

Este permisa rasucirea mansetei pantalonilor la o petrecere?

Uneori, pentru a pune in valoare o incaltaminte deosebita, de pilda un mocasin sau un pantof sport, este acceptata rasucirea mansetei pantalonilor in tinuta casual. Aceasta aduce un aer fresh si nonconformist la o petrecere derulata intr-un decor relaxant!

Sursa foto: Gama.ro, Shutterstock.com

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

0722604724 comenzi@gamasibiu.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!