Cum să te îmbraci la un interviu? Sfaturi pentru o ținută de succes

Cum să te îmbraci la un interviu? Sfaturi pentru o ținută de succes

Prima impresie contează


În cazul interviului de angajare, poți fi sigur că prima impresie contează (una care, in anumite cazuri, s-ar putea să fie unica ocazie de a te întâlni cu angajatorul) așa că fii atent la fiecare detaliu care construiește imaginea ta.
A te imbraca pentru un interviu de angajare poate fi stresant, mai ales daca vrei sa faci o impresie buna si sa iesi in evidenta fata de concurenta. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să te îmbraci pentru succes la următorul interviu de angajare:
 

Cercetați codul vestimentar al companiei:

Inainte de interviu, acordați-vă timp pentru a cerceta codul vestimentar al companiei și încercați să determinați nivelul de formalitate necesar.
Dacă compania are un cod vestimentar casual, este totuși important să te îmbraci îngrijit și profesionist, dar este posibil să poți alege cu o ținută mai relaxată.
Pe de altă parte, dacă compania are un cod vestimentar mai formal, cel mai bine este să fii precaut și să porți un costum.
 

Alegeți o ținută clasică, neutră:


Atunci când aveți îndoieli, cel mai bine este să rămâneți cu o ținută clasică, neutră, care arată profesional și lustruit.
Un costum bine potrivit într-o culoare neutră precum negru, bleumarin sau gri este întotdeauna o alegere sigură.
Pentru femei, un costum cu fustă sau un costum cu pantaloni într-o culoare neutră este o opțiune bună.
Evitați orice lucru prea strălucitor sau la modă, deoarece vă poate distrage atenția de la calificările și experiența dvs.

 

Acordați atenție detaliilor:


Micile detalii pot face o mare diferență atunci când vine vorba de a vă îmbrăca pentru un interviu de angajare.
Asigurați-vă că hainele sunt curate, calcate și în stare bună. Purtați pantofi bine lustruiți și evitați parfumul greu sau apa de colonie. Păstrați bijuteriile și machiajul simple și subestimate, pentru barbati singura bijuterie acceptabila este ceasul.


Camasa pentru tipul tău de corp: este important să purtați haine care să se potrivească bine și să vă favorizeze tipul de corp. Evitati hainele prea strâmte sau prea largi și alegeti piese care evidențiază cele mai bune caracteristici ale tale.
Dacă nu sunteți sigur ce vi se potriveste bine, cereți sfatul unui prieten sau membru al familiei de încredere sau sunati la Gama.ro pentru ajutor.

Urmând aceste sfaturi, vă puteți îmbrăca pentru succes la următorul interviu de angajare și puteți face o impresie excelentă asupra potențialilor angajatori.
Țineti minte, felul în care te îmbraci poate spune multe despre profesionalismul tău și atenția la detalii, așa că merită să îți faci timp pentru a alege ținuta potrivită.

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

0722604724 comenzi@gamasibiu.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!