Tinute cu blugi si sacou la barbati – Iata cum poti sa le combini pentru un look impecabil

Tinute cu blugi si sacou la barbati – Iata cum poti sa le combini pentru un look impecabil
Timp de citit: 6 minute

Felul in care un barbat se imbraca este extrem de important, pentru ca tinutele exprima o mare parte din personalitate. Indiferent ca vrei sa mergi in mall, la o plimbare sau sa participi la un eveniment de seara, alcatuirea outfiturilor trebuie sa reprezinte o prioritate, pentru ca tu sa arati impecabil in orice moment al zilei. 

Cuprins:

  1. Tinute cu blugi si sacou pentru barbati – cand le poti purta?
  2. Blugi si sacou – cum sa le asortezi?
  3. Intrebari si raspunsuri frecvente despre tinutele compuse din blugi cu sacou pentru barbati

1. Tinute cu blugi si sacou pentru barbati – cand le poti purta?

In primul rand, un astfel de outfit este potrivit pentru orice moment al zilei, daca ai la indemana accesorii care sa il completeze perfect. Astfel, pentru o tinuta cat mai casual, poti sa apelezi la o camasa in carouri, pe care sa o porti sub sacou. O pata de culoare va da tinutei un aer relaxat. Orienteaza-te catre un sacou la fel de colorat sau unul intr-o nuanta pastelata si jeansi albastri deschisi la culoare. 


Blugii cu sacou la barbati se pot purta fara probleme chiar si la job. Aceasta alaturare iti ofera un aspect smart casual, serios si profesionist in fata colegilor si sefilor tai. In acest caz, trebuie sa ai grija la culori si sa adopti o cromatica putin mai sobra. Pentru un dress code business & office alege o camasa alba, pastelata sau neagra si evita sa porti diferite imprimeuri. De asemenea, sacoul poate fi negru sau albastru navy, atat timp cat jeansii sunt inchisi la culoare.

Nu in ultimul rand, asocierea este potrivita chiar si pentru evenimentele de seara extrem de elegante sau petreceri, cum ar fi o nunta. Aici poti sa optezi pentru o camasa alba, cambrata care sa iti puna in evidenta rafinamentul. De asemenea, nu uita de accesorii. Cravata sau papionul nu trebuie sa iti lipseasca, la fel si ceasul. 
 

2. Blugi si sacou – cum sa le asortezi

Jeansii sunt un item vestimentar destul de casual, care se potrivesc, de cele mai multe ori, in tinute mai relaxate. Totusi, acest lucru nu inseamna ca nu ii poti purta si la un eveniment de seara, unde trebuie sa ai un aspect cat mai elegant. Cel mai important este sa stii cum sa ii asortezi. Materialele alese si cromatica sunt cheia outfitului tau.

Sacourile barbatesti sunt prin definitie o piesa rafinata, pe care multe persoane se feresc sa o asocieze cu blugi. Intr-adevar, daca nu cunosti anumite reguli si nu ai la indemana informatii si poze care sa te inspire, este destul de greu sa creezi un outfit corect. 

Daca in cazul tinutelor casual este destul de usor sa adaugi o camasa cu imprimeuri si o pereche de mocasini, in ceea ce priveste outfiturile elegante, moda de sacou cu blugi la barbati este una mult mai pretentioasa. 

In primul rand, trebuie sa alegi o pereche de jeansi cat mai inchisi la culoare si un sacou intr-o nuanta asemanatoare cu cea a blugilor. Cheia principala a acestui outfit este camasa alba. Este important ca aceasta sa aiba un croi slim sau regular, pentru a accentua forma corpului. Poti apela si la modelele cu dungi verticale daca vrei ca tinuta sa creeze impresia unui corp inalt si cat mai slim. Nu uita ca manecile camasii trebuie sa fie vizibile si sacoul sa nu le acopere. 
 

In al doilea rand, pantofii reprezinta o alegere extrem de importanta. Acestia trebuie sa fie dintr-un material cat mai calitativ, cum ar fi pielea naturala. In ceea ce priveste culoarea, poti opta pentru maro sau negru, pentru a pastra outfitul intr-o zona eleganta. Nu uita sa adaugi sosete lungi. Daca ai ales pantaloni de culoare albastru inchis, asigura-te ca si sosetele sunt in aceeasi nuanta. Bleumarinul este o nuanta universala, care se potriveste de minune la orice pereche de blugi. Un astfel de sacou poate fi alaturat atat la tinutele de zi, cat si la cele elegante. 
 



 

















































 

Asadar, ia in considerare sfaturile si informatiile de mai sus si alcatuieste cele mai cool si rafinate tinute cu piesele vestimentare cele mai potrivite pentru tine. Tei vei simti minunat in pielea ta!

3. Intrebari si raspunsuri frecvente despre tinutele compuse din blugi cu sacou pentru barbati

Se pot combina camasi cu maneca scurta la sacou?

Este de preferat sa eviti aceasta asociere si sa alegi o camasa cu maneca lunga, astfel incat manseta sa fie vizibila.

Pot purta blugi colorati la un sacou?

Desigur, atat timp cat realizezi un outfit casual, de zi cu zi si combini culorile corect. Nu exagera si mergi la sigur!

Ce blugi se potrivesc cel mai bine la un sacou?

Pentru o tinuta eleganta, alege o pereche de jeansi inchisi la culoare. Pentru o tinuta sport sau casual, in schimb, poti merge pe varianta jeansilor mai deschisi la culoare, intotdeauna bine alesi.

Surse foto: Shutterstock.com, Gama.ro, Pinterest.com

 

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

0722604724 comenzi@gamasibiu.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!