Tinute masculine pentru petrecerea de la firma – Iata cateva idei de outfit-uri care vor atrage toate privirile!

Tinute masculine pentru petrecerea de la firma – Iata cateva idei de outfit-uri care vor atrage toate privirile!
Timp de citit: 3 minute

Indiferent daca esti pasionat de moda, petrecerea firmei in care lucrezi iti da batai de cap, nu-i asa? Intr-adevar, poate fi complicat. Este un party, deci nu trebuie sa mergi imbracat la fel de lejer ca la job, dar parca totusi nu e nici acel tip de petrecere fastuoasa cu care esti obisnuit. Ei bine, cum scapi din aceasta dilema? Foarte simplu! In primul rand, afla in ce locatie se va desfasura petrecerea pentru ca in functie de asta vei alege si tinuta pe care sa o porti. De exemplu, un restaurant select cere un costum elegant, in timp ce pentru un party care are loc in sediul firmei este suficienta chiar si o tinuta casual.

CUPRINS:

  1. Ce tinuta sa porti la petrecerea firmei daca esti barbat?

1. Ce tinuta sa porti la petrecerea firmei daca esti barbat?

Sfatul numarul 1 si cel mai important – alege-ti tinuta in functie de tematica petrecerii. Este foarte important sa te integrezi, insa nu trebuie sa uiti ca pentru a atrage toate privirile va fi nevoie sa adaugi o nota personala look-ului tau. Acorda o mare importanta detaliilor, fara sa neglijezi imaginea de ansamblu pe care ele o creeaza. Intreaga ta aparitie trebuie sa fie echilibrata si sa respecte impunerile estetice, stilistice, pe care le cere petrecerea unde mergi. Citeste in continuare cateva recomandari si inspira-te pentru a te bucura de atentia tuturor la party!

Tinuta casual pentru petrecerea firmei

Daca in viata de zi cu zi preferi stilul casual, nu te stresa prea tare nici pentru o astfel de petrecere, intrucat colegii se vor intreba ce s-a intamplat si le va fi greu sa converseze cu tine daca vei arata foarte diferit. Asadar, daca ocazia petrecerii iti permite, o pereche de blugi, o camasa si un blazer mai elegant pot fi cea mai buna optiune. Daca vrei, totusi, ceva un pic mai elegant, poarta o pereche de pantaloni simpli, la care sa asortezi o camasa interesanta si un sacou. In ambele situatii, o frizura noua iti poate aduce un avantaj. 

          




 

Tinuta eleganta pentru petrecerea firmei

Printre evenimente, angajatorii creeaza deseori si cocktail party-uri, astfel de intalniri necesita tinute elegante, dar care sa ofere totodata si lejeritate. Asadar, un costum poate fi ideal. Insa, tine minte sa il alegi in functie de sezon. Daca este primavara sau vara apeleaza la culori vii si tesaturi usoare, precum in, bumbac sau o lana foarte subtire. Daca este toamna sau iarna alege nuante mai “temperate” si articole mai groase din lana, casmir sau flanel. 



Tinuta extrem de eleganta pentru petrecerea firmei



 

Tine minte – o tinuta care sa impresioneze va fi creata doar cu multa imaginatie si bun gust. Asadar, da frau liber simturilor tale si devino un exemplu pentru intrebarea „tu cum te imbraci la petrecerea firmei?”!

Sursa foto: Shutterstock.com, Pinterest.com

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

0722604724 comenzi@gamasibiu.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!