Top 3 tipuri de camasi care nu trebuie sa lipseasca din garderoba unui barbat

Top 3 tipuri de camasi care nu trebuie sa lipseasca din garderoba unui barbat
Timp de citit: 2 minute

  Camasa este una dintre piesele vestimentare de baza din garderoba unui barbat. In acest video iti prezentam 3 tipuri de camasi care nu ar trebui sa lipseasca din sifonierul tau.

     Camasa uni  

Vedeta acestei categorii este camasa alba. Ea nu se demodeaza niciodata si o poti purta atat la o tinuta business, cat si la una casual.

     In tinuta business camasa alba trebuie sa fie simpla si cu un guler clasic. Ea se va asorta cu un costum de calitate, preferabil mai inchis la culoare si cu o cravata in tendinte.

     In tinuta casual domina lejeritatea si confortul, astfel si camasa alba poate avea un look mai degajat: poti renunta la cravata, nasturele de sus poate ramane desfacut si poti chiar sufleca manecile. Poti purta camasa alba cu jeansi, pantaloni chino sau pantaloni de vara.

     Camasile uni colorate le poti purta in diverse imprejurari: de la un interviu de angajare pana la un eveniment business sau chiar o iesire in oras. Intr-o tinuta business le poti purta  cu un costum elegant si o cravata uni sau cu model, in contrast.

     Pentru o tinuta mai casual poti combina camasa cu un pantalon casual.

     Camasa pentru ocazii

Poate fi purtata la un eveniment special: nunta, botez sau alte petreceri unde se impune eticheta vestimentara.. Incearca sa porti aceasta camasa in combinatie cu cravata sau papion, mai rar fara. Lasa sa se vada 1-2 cm din manseta sub maneca sacoului. Atunci cand porti butoni, nu purta alte accesorii, gen ceas sau bratara.

     Urmeaza aceste cateva reguli de baza si nu ai cum sa dai gres in alegerea tinutei de ocazie.

     Camasa casual  

Din aceasta categorie fac parte camasile cu dungi, cele cu carouri si cele cu imprimeuri.

    Camasa cu dungi

Desi este mai casual decat camasile uni, poate fi purtata si la o tinuta business. In general, cu cat dunga este mai subtire, cu atat este mai formala camasa. Cel mai usor se poate asorta cu o cravata uni sau cu imprimeuri discrete.

     Camasa in carouri

Poate fi purtata atat la birou, cat si la o iesire in oras cu prietenii. Camasile de acest fel atrag privirile, putand fi purtate in numeroase feluri, la tinute variate. Le puteti purta fie doar cu o pereche de pantaloni simpli atât din punct de vedere cromatic, cât și ca forma croiului, cu o pereche de jeanși sau cu un costum. Întrucât carourile presupun un model destul de încărcat, cel mai indicat ar fi să nu optezi pentru prea multe nuanțe în restul ținutei. Iti recomandăm sa optezi pentru tonuri neutre și sa alegi piese vestimentare intr-o singura culoare.

     Camasa cu imprimeuri

Poate fi purtata cu o pereche de pantaloni chinos, cu blugi, cu un pulover in V si de ce nu chiar si cu un costum daca acesta este in ton cu nuanta camasii. Daca vrei sa o porti cu cravata, alege una intr-o singura culoare.

Indiferent de alegerea ta, viziteaza site-ul www.gama.ro si alege-ti noua ta camasa
 

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

0722604724 comenzi@gamasibiu.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!