Ce camasa merge la pantalonii in carouri si cu ce se asorteaza in functie tipul de eveniment?

Ce camasa merge la pantalonii in carouri si cu ce se asorteaza in functie tipul de eveniment?

Pantalonii in carouri sunt indrazneti prin definitie, asa ca ii puteti purta cu încredere pentru a adauga un plus de stil outfit-ului.

Asta nu înseamna ca ar trebui sa fiti complet extravaganti cu garderoba voastra, desigur. Dar ar trebui sa asortati pantalonii cu articole ceva mai neutre si mai retinute, inclusiv camasi barbatești sau jachete. Acest lucru permite outfit-ului sa atraga atentia si sa evidentieze alegerea facuta privind acest stil vestimentar. Cheia este nu ai o costumatie prea încarcata si niciodata sa nu combini două tipuri de modele imrpeuna, cum ar fi bulinele și carourile, dacă nu vrei sa denoti lipsa de bun gust. Sau cel putin nu atunci cand combini camasa si perechea de pantaloni, fiind doua piese care ocupa mult spatiu vizual si lasa o amprenta semnificativa.

Asortarea pantalonilor cu tipul de imbracaminte aleasa pare o stiuatie dificila si anosta pentru majoritatea persoanelor, asa ca citeste in continuare acest articol pentru mai multe detalii.

Curprins

  1. Cu ce asortam pantalonii in carouri de barbati?

  2. Ce camasa merge la pantalonii în carouri?

  3. Cu ce combinam carourile?

    1. Cu ce asortam pantalonii in carouri de barbati?

    Acestia pot fi asortati prin adaugarea unei pete de culoare vestimentatiei. In functie de culoarea pantalonului se poate adauga o cravata sau un papion de culoare mai deschisă precum albastrul deschis sau mov pentru a scoate in evidenta creativitatea și indrazneala.


    Daca outiftul este mai alegant, dar totusi vrei sa mai diminuezi seriozitatea acesteuia, ca in cazul unui eveniment casual sau putin informal precum serile de socializare din cadrul companiei, poti sa adaugi un ceas aviator cu curele maro.

    Cinele la restuarant pot fi adesea dificile pentru alege vestimentatia, mai ales cand este vorba de o intalnire de afaceri unde tinuta nu este specificata exact. De aceea, este bine sa optezi pentru o tinuta nu prea sofisticata si sobra, dar cu un aspect putin carismatic. Pantalonii în carouri pot fii o optiune perfecta pentru a te pozitiona intre cele doua stiluri. Dupa alegerea camasii, costumatia poate fi completată de o geacă modernă

    2. Ce camasa merge la pantalonii în carouri?

    Daca vrei sa mergi la tinta sigura fara a te stresa cu decizii complicate in functie de culoare, modelele de camasi barbatesti cele mai populare sunt cele albe regular sau silm. Nu poti da niciodata gres cu acest tip de camasa, fiind foarte usor de asortat cu orice tip de pantalon, indiferent daca acesta este in carouri sau nu. Atentie, daca totusi asistati la un targ in domeniu in care activati si trebuie sa tineti un discurs în fata unei multimi semnificative sau sustineti o gala de premiere in cadrul firmei, este de recomandat sa cumparatii o camasa de ceremonie. Eleganta croielii si delicatetea nasturilor va fi un atuu semnificativ pentru tinuta ta, iar pantalonii in carouri vor adauga stilul increzator de care este nevoie.

    Camasile roz deschise au o nuanta similara cu camasile albe, ceea ce inseamna ca o poti asorta cu o gama variata de cravate colorate si pantaloni in carouri. Rozul sugereaza putere si incredere, dar in acelasi timp denota o senzatie de calmitate pentru cei din jur. La acesta puteti adauga o cravata violet cu imprimeu subtil sau un sacou gri deschis pentru zilele de vara toride si teambuild-uri la plaja. Daca totusi consideri ca nuanta de violet este prea indrazneata in combinatie cu rozul ales, alegeti o cravata neagra simpla.

    O optiune ideala pentru un eveniment de seara este camasa neagra care poate oferi o nota misterioasa si sugera originalitatea. Pozele de la sfarsitul zilei vor expune acest lucru, iar participantii isi vor aminti cu siguranta stylingul afisat.

     3.Cu ce combinam carourile?

    Carourile pot fi asortate cu o varietate mare de accesorii, precum cravatele si papioanele colorate si cu imprimeuri subtile, gecile in stil modern sau cu un ceas de tip aviator. Toate alegerile trebuie luate in functie de tipul de eveniment la care participi, ceasul aviator fiind perfect atunci cand vrei sa ajustezi din seriozitatea tinutei.

    Culoarea cea mai sigura pentru orice tip de pantalon este albul, dar in functie de cat de indrazneti esti poti alege o camasa barbateasca roz simpla din bumbac pentru a-ti arata increderea in propiul stil sau poti adauga o camasa neagra pentru un aer misterios.

    Tine cont sa nu incarci stilul vestimentar cu mai multe tipuri de modele atunci cand asortezi pantalonii si camasa. Lipsa bunului gust va fi sigurul lucru care va iesi in evidenta atunci cand comiti aceasta greseala colosala.

    Carourile sunt si vor fi tot timpul in trend cu moda, iar o pereche de pantaloni in acest stil va crea mereu un aer indraznet. Nu va fie frica sa alegeti culori mai provocatoare pentru camasa care va completa tinuta, fie ea si roz. Atunci cand alegi idei de outfit mai nonconventionale, personalitatea ta va deborda de incredere in randul celorlalti. Poti pastra nota formala chiar si atunci cand ai pantaloni in carouri atata timp cat amesteci si elemente simple sau minimale.


    Sursa foto: Gama.ro

     

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

0722604724 comenzi@gamasibiu.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!