Ce inseamna slim fit? CUM sa alegi doar hainele care iti vin perfect!

Ce inseamna slim fit? CUM sa alegi doar hainele care iti vin perfect!
Timp de citit: 4 minute

Daca atunci cand mergi prin magazine si vrei sa iti alegi o camasa, un costum sau o pereche de pantaloni noi, iti ia foarte mult timp, probabil nu probezi piesele care sunt create pentru silueta ta. Oamenii au corpuri diferite. Unii sunt inalti, in timp ce altii sunt scunzi, unii au un corp mai bine lucrat, iar altii sunt mai slabi. Indiferent de categoria in care te incadrezi, exista o croiala a hainelor care ti se potriveste mai bine decat alta. Dupa ce vei afla ce inseamna slim fit, este posibil sa ajungi la concluzia ca aceste haine sunt cele mai potrivite pentru tine. 

1. Ce inseamna slim fit?

2. Slim Fit – Ce inseamna pentru tine? Poti purta o astfel de croiala?

3. Care sunt camasile slim fit care nu trebuie sa lipseasca din garderoba barbatilor?

1. Ce inseamna slim fit?

Pe eticheta camasilor, a pantalonilor sau a costumelor, este posibil sa fi vazut mentionat termenul „slim fit”. Ce inseamna? 

Ei bine, hainele difera in functie de culoare, material, dimensiune, dar si in functie de croiala. Chiar daca par ca sunt toate la fel, avand aceeasi structura de baza, unele au un tip de croi diferit de altele. Regular fit, slim fit, sau skinny, toate sunt stiluri diferite de fasonare a materialului. Asadar, cel mai bine poti intelege ce inseamna slim fit, daca il compari cu celelalte stiluri existente. 

Spre exemplu, croiul regular implica pastrarea unor linii drepte atunci cand materialul este taiat. Cand porti astfel de camasi sau pantaloni, va mai ramane o bucata buna de material care cade drept pe langa corp. Astfel, nimic nu iti va constrange miscarile. Majoritatea barbatilor arata foarte bine in camasi regular, de aceea, ele tind sa fie cea mai populara alegere. 

In contrast, piesele slim fit sunt concepute pentru a urma mai bine curbele naturale ale corpului. Astfel, ele se vor aseza mai bine pe o silueta mai supla. De exemplu, in cazul unei camasi, lateralele par sa se stranga usor in jurul taliei, definind-o mai bine. Totusi, materialul nu va fi lipit de piele, articolul vestimentar reusind sa aiba inca un aspect lejer. La o camasa sau o jacheta cu acest croi si umerii sunt mai ridicati, iar manecile sunt usor mai stranse. In mod asemanator, pantalonii se vor aseza mai bine pe picior, fiind mai ingusti la capat. 

2. Slim Fit – Ce inseamna pentru tine? Poti purta o astfel de croiala?


Orice barbat poate purta o camasa slim fit sau un sacou cu acelasi croi. Totusi, unii tind sa arate mai bine imbracati asa, decat altii. De regula, un barbat inalt, cu o silueta zvelta, va putea purta cel mai bine aceste piese vestimentare. 

Croiala slim fit a fost creata tocmai pentru aceasta tipologie de corp. De ce? Ei bine, camasa regular poate arata ciudat pe un domn cu o silueta slaba. In momentul in care ea este bagata in pantaloni, poate capata un aspect inestetic, ca si cand ar vrea „sa dea pe dinafara”. Un articol vestimentar slim fit vine si rezolva aceasta problema, deoarece nu mai exista material in exces care sa nu se aseze bine pe trunchiul domnilor.

3. Care sunt camasile slim fit care nu trebuie sa lipseasca din garderoba barbatilor?

Acum ca stii ce inseamna slim fit la camasi, probabil te intrebi daca ai in garderoba astfel de piese vestimentare, mai ales daca ai silueta ideala pentru a le purta. Inainte de a arunca o privire atenta in sifonier, iata piesele pe care trebuie sa le identifici acolo:

  • Camasa alba cu si fara butoni

Aceasta este prima si cea mai importanta piesa vestimentara pe care sa o introduci in garderoba ta. Cea fara butoni va putea fi purtata atat in tinutele office, cat si in cele casual. Celalalt model, va fi ideal pentru participarea la nunta sau ocazii mai formale. 

  • Camasa bleu                                                                                                                                                                                                                 

    Un astfel de articol de imbracaminte albastru este extrem de versatil. Multi domni au aflat ca il pot integra usor in aproape orice fel de tinuta. Avantajul acestei camasi este acela ca poate fi asortata cu stil cu o pereche de pantaloni chino bej, fiind perfecta pentru tinutele business sau cele de munca. 

  • Camasa cu dungi                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

    Uneori este o idee buna sa variezi camasile pe care le porti, alternand cele monocrome cu cele cu imprimeuri diverse. Piesele vestimentare cu dungi verticale pot fi asortate cu succes atat intr-o tinuta formala, cat si intr-una casual. Acestea iti permit sa stilizezi mai bine look-ul tau si iti pot pune in evidenta atuurile fizice. 

    Acum stii ce inseamna slim fit si cand ar trebui sa alegi haine care au aceasta croiala. Atunci cand iti faci timp pentru a-ti analiza corpul, vei putea sa faci cele mai bune alegeri vestimentare, care sa iti puna in valoare silueta masculina. 

    Sursa foto: shutterstock.com, pexels.com, unsplash.com
     

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

0722604724 comenzi@gamasibiu.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!